Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok és...

Vannak itt olyan lányok és hölgyek esetleg akik nem tekintenek úgy egy nem binális emberre mint valami ufóra? Lányokhoz vonzódom,születési nemem nő.25 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Trollok,incelek kerüljenek.
2021. dec. 10. 08:58
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Én nem írtam bántót. De m értelme a kategorizálásnak? Nőként bejönnek a nők? Élvezed a szexet is velük ? AKkor mi a gond? 100%-os nő nincs mindenkinek van férfiasabb oldala.
2021. dec. 10. 11:03
 12/26 anonim válasza:
pl én nőként írok neked
2021. dec. 10. 11:03
 13/26 anonim válasza:
#3 vagyok, szintén nő.
2021. dec. 10. 11:34
 14/26 A kérdező kommentje:

Unalmas?Csak azért mert nem vagyok csavargós,bulizós társasági ember?

Nem iszom le magam a sárga földig?Meg nem érdekelnek az extra dolgok?

Bocsánat de én egy egyszerű szürke emberke vagyok.Sokkal jobban szeretem a nyugis,otthonülös dolgokat vagy esetleg az erdei sétákat.

Senki kedvéért sem fogok változni.Mindenkit úgy kellene elfogadni ahogy van :/

De ahogy látom nem igazán van ez így.

2021. dec. 10. 13:24
 15/26 anonim válasza:
#3 vagyok, mert csak az lehet érdekes szerinted aki iszik meg bulizik? Én sem ilyen vagyok, de sok témában van tudásom így kb bármihez hozzá tudok szólni, te meg egy végtelenül szürke ember vagy akivel nem lehet miről beszélni. Nem megváltozni kell ,vagy kifordulni magadból, hanem csak bővíteni a tudástáradat és fejleszteni a beszédkészségedet, kicsit érdekesebbé válni. Ennyi. Aztán majd lesznek barátaid, meg párod is.
2021. dec. 10. 13:36
 16/26 A kérdező kommentje:

Barátaim vannak :)

De ezt vettem észre hogy sok lánynak az olyan lányok az érdekesek akik piálnak,dohányoznak és buliznak.Meg persze flegmák:D

2021. dec. 10. 13:49
 17/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat.

Látom csak negatív dolgokat lehet írni.

Nem kérek ebből az oldalból.

2021. dec. 10. 14:09
 18/26 A kérdező kommentje:
*Eddigi
2021. dec. 10. 14:10
 19/26 anonim válasza:

Nem tekintek rájuk UFOként, minden nemi és szexuális orientációval szemben befogadó vagyok. Elfogadni csak némi normális hozzáállás kérdése.

A mibenlétének megértése komplikáltabb, amin az se segít, hogy a rendelkezésre álló irodalom is zavarosan fogalmaz és a sorozatok LMBTQ reprezentációja se kezeli túl érzékletesen ezt a csoportot. Pl ahogy láttad, sokan arra asszociálnak, hogy ha valaki NB, akkor nem a konzervatív, sztereotipikus nőmodell megtestesülése, hanem rendelkezik olyan vonásokkal, amiket hagyományosan / sztereotipikusan a férfiakra oszt a társadalom. És nem értik, hogy ha a testével békében élő, nem sminkelő, pecázó, mérnökként dolgozó, focibolond barátjuk ennek ellenére nőnek tartja magát, akkor más miért nem így tesz. Egy átlag cisz ember arra gondol, hogy baromság a társadalom részéről, hogy vágyakat, személyiségjegyeket és komplett életpályákat rendelnek valakihez pusztán az alapján, hogy mi van a lába között. Amire megoldásként azt látják, hogy ezt a gondolkodást kihajítsuk a kukába, nem pedig azt, hogy új címkékkel bővítsük.

Ha sikerülne megfelelően lekommunikálni, hogy az NB miért nem tudható le ezzel, szép változásokat mozdítana előre.

2021. dec. 10. 14:20
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 19-es :)
2021. dec. 10. 14:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!