Ki jön velem a 2022-es X-Faktorba robbantani egy nagyot?
Hali.
Én nem vagyok se fiatal, se csinos. Hangom még annyira sincs. De ahogy elnéztem a válogatókat, meg az adásokat, úgy tűnik ez annyira nem is fontos már.
Egyedül azért inkább nem megyek, az már túl kínos volna. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha alkotnánk egy kis csapatot? Vagy legyen nagy, ha sokan jelentkeznek. A nevünk lehetne "Gyakorisok", "GyakoriCsapat", "FrequentQuestions", vagy valami hasonló menő név.
Lehetünk különcök is, hogy több esélyünk legyen továbbjutni a castingról. Én bármilyen színűre hajlandó vagyok befesteni a hajam. Bármilyen ruhát felveszek.
Ami a dalt illeti, szerintem nagyot kéne robbantani! Én arra gondoltam, hogy vigyük az I need a hero-t. Az nagyot ütne. De még vannak ötleteim, pl: It's my life, Despacito, Gangnam Style. Ezekhez már kéne egy kis tánctudás, de igazából nem gond ha nem készülünk és improvizálunk. Minél viccesebbek és bénák leszünk, annál jobb. Majd mi leszünk az új rendezvényesek, kóborlók, stb, és 4 igennel megyünk a táborba.
Lehet még jól sül el ez a dolog, és be is jutunk, mert a csapatok úgyis olyan bénák mindig. Mi feldobnánk az élő show-t. Ha valakinek nincs kedve énekelni, akár stand-up is mehet közben (pl minden fél percben megszakítjuk a zenét, és következik egy vicc), lehetnek külön táncosok, pantomimek stb. Ez lenne a legjobb, legszínesebb, legkülöncebb csapat az X-Faktorok történetében. Rekordokat dönthetnénk és óriási hírnevet szerezhetnénk, mint magunknak, mint az oldalnak, aminek köszönhetően egyesültünk.
Ki tart velem? Megcsináljuk?
Nem számít a nemed, korod, semmi sem számít, ha elég béna vagy, akkor köztünk a helyed! Jelentkezhetsz itt a kérdés alatt.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Ezt adom! "Gyakorisok" Tetszik!
Eskü megyek! :D
Robbantani akarsz? Pfffff.
/én eddig azt hittem, hogy az X faktorban énekelni szoktak/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!