20 feletti nők, számotokra mikor lesz érdekes egy férfi?
Kb. ugyanattól, mint egy nő. Legyünk nagyjából ugyanazon a hullámhosszon, tudjunk tapasztalatot cserélni, legyen saját véleménye stb... Nálam még nyerő az, ha vki ténylegesen ért valamihez (lehet az egy hobbi vagy bármi más, vagy egy jó skill), és szívesen beszél róla, persze nem kioktatóan. Nyílván ami fontos férfiak tekintetében, hogy ne nézzen engem potenciális barátnő jelöltnek, bár ez nőkre is vonatkozik (kiderült egyszer egy csaj ismerősömről, hogy odavan értem, és nagyon kellemetlen volt utána vele beszélgetni).
Kifejezetten tulajdonságokra lebontva nem igazán tudom megmondani, mert szimpla beszélgetéshez vagy haversághoz nem kell „feltételeknek” megfelelnie. Most pl. ugyanúgy szóba tudok elegyedni egy félénkebb vagy éppen teljesen határozott/magabiztos személlyel. De kapcsolat terén már inkább az utóbbi, ami játszik. Barátság/haverság szintjén megint mindegy.
Ha már itt felvetült a külső, akkor ismételten mindegy, fontosabb az ápoltság/igényesség.
Privit nem kérek, csak a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!