Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 20 feletti nők, számotokra...

20 feletti nők, számotokra mikor lesz érdekes egy férfi?

Figyelt kérdés
Most nem a vonzalomra értem, hanem arra hogy mitől lesz érdekes a beszélgetőpartner, mik azok a tulajdonságok amik miatt szívesen beszélgettek egy férfival?
2021. nov. 25. 15:00
 1/10 anonim válasza:
Ne legyen sznob. Elsőre ez is megtenné.
2021. nov. 25. 15:03
 2/10 anonim válasza:
Engem levegőnek néznek szó szerint. De amikkr a parkolóban a kocsim mellett állok már nem. De ott meg mar mit kezdjek vele, hogy 30 méterről néznek. A pénz kell nekik. Ha azt felmutatod valahogy, nyerő vagy. Én nem tudtam. Elismerem nem vagyok jó a csajozásban.
2021. nov. 25. 15:17
 3/10 anonim válasza:
Az olyanokért nem kár!
2021. nov. 25. 15:49
 4/10 BigZolee válasza:
2. ra válaszolva igen sajnos a külsőség nagyon fontos lett. egyébként én is ugyanezt érzem mint a kerdező.
2021. nov. 25. 18:46
 5/10 A kérdező kommentje:
A külsőmre nem panaszkodok. Bevallom, nem vagyok egy alfahím, de rondának se tartom magam, bár ez is relatív.
2021. nov. 25. 18:52
 6/10 anonim válasza:

Kb. ugyanattól, mint egy nő. Legyünk nagyjából ugyanazon a hullámhosszon, tudjunk tapasztalatot cserélni, legyen saját véleménye stb... Nálam még nyerő az, ha vki ténylegesen ért valamihez (lehet az egy hobbi vagy bármi más, vagy egy jó skill), és szívesen beszél róla, persze nem kioktatóan. Nyílván ami fontos férfiak tekintetében, hogy ne nézzen engem potenciális barátnő jelöltnek, bár ez nőkre is vonatkozik (kiderült egyszer egy csaj ismerősömről, hogy odavan értem, és nagyon kellemetlen volt utána vele beszélgetni).

Kifejezetten tulajdonságokra lebontva nem igazán tudom megmondani, mert szimpla beszélgetéshez vagy haversághoz nem kell „feltételeknek” megfelelnie. Most pl. ugyanúgy szóba tudok elegyedni egy félénkebb vagy éppen teljesen határozott/magabiztos személlyel. De kapcsolat terén már inkább az utóbbi, ami játszik. Barátság/haverság szintjén megint mindegy.

Ha már itt felvetült a külső, akkor ismételten mindegy, fontosabb az ápoltság/igényesség.

Privit nem kérek, csak a kérdésre válaszoltam.

2021. nov. 25. 19:52
 7/10 anonim válasza:
#6 Miért írna erre a semmire bárki is privit? xD
2021. nov. 25. 20:20
 8/10 anonim válasza:
#7 Nem kell itt értetlenkedni. Nem hiszem, hogy magyarázatra szorul a kijelentésem. Kb. minden ilyen ismerkedős kérdés alá Te is kommentelsz vmit, tehát levághatnád a szitut. Am qva vicces vagy most is, ahogy mindig xD
2021. nov. 25. 20:59
 9/10 anonim válasza:
Nekem attól, hogy egyezik az értékrendünk, világnézetünk, életstílusunk és ezek miatt el tudom képzelni vele a közös jövőt.
2021. nov. 27. 18:28
 10/10 anonim válasza:
2-es kommentekő nagyon király.
2021. dec. 7. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!