Valaki beszélgetni, ismerkedni ?
Figyelt kérdés
Szeretem a zenét, a sorozatokat és a filmeket. Ha van szabadidőm szeretek mozogni, túrázni. Sportok közül szeretem a kosárlabdát és a kézilabdát. Ezek nézni is szeretem (EHF Bajnokok ligája,NBA). Néha Ps-ezni is szoktam. Szeretem az állatokat, de sajna panelba nehéz tartani.
Szívesen beszélgetek srácokkal, lányokkal. Lányokkal szívesen ismerkedek (19-26)
Én 24 éves egyetemista srác vagyok.
2021. nov. 21. 15:30
1/5 anonim válasza:
Hát az a srác felirat nem kellett volna
2021. nov. 21. 15:51
2/5 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. nov. 21. 16:05
3/5 anonim válasza:
#2 Azért mert egy kangörcs és ha lány lennél, már füstölne az ujja, olyan gyorsan írna valami prosztó nulladék érdektelen privátot.
Kérdező, amúgy spanolhatunk ha gondolod, úgy látom sportban van közös, meg én is játszok csak xboxon.
2021. nov. 21. 16:56
4/5 anonim válasza:
Én szívesen barátkozom, de semmi több. Ha gondolod, írj. :)
2021. nov. 22. 21:16
5/5 anonim válasza:
Ne már bammeg! Egyetemre jársz ami tele van jobbnál-jobb bulákkal erre kajakra GYK-n próbálsz "vadászni"? Jeez!
2021. nov. 22. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!