Nehezen ismerkedem, lányok van kedvetek beszélgetni, ismerkedni egy 16éves fiúval?
Ha a helyesírásod jó lenne, akkor 1 fokkal vonzóbb lennél. Az általad beírt szöveg így lenne helyes:
Sziasztok! Szeretnék lányokkal ismerkedni. Sajnos nem vagyok otthon a témában, mert eddig nem nagyon mertem ilyenekbe belevágni. Szeretek beszélgetni. Ha van kedvetek, írjatok. Normális, lassan 17 éves srác vagyok. Szőke a hajam, élénk kék a szemem és szemüveges vagyok. Kedves, normális vagyok mindenkivel.
Sok benne az elhagyott vessző. A "szeműveges" helytelen. Rövid "ü" -vel kell írni. A mondatok tagolása sok helyen helytelen.
Igazából nagyon szeretek főzni, ennek megfelelően szakácsnak tanulok és most vagyok végzős. Kedves vagyok mindenkivel, aki velem is kedves. A társaságomban nagyon szeretek hülyéskedni, és minden idiótaságban benne vagyok. Persze azért van egy határ! Nagyon szeretem a természetet. Kedvem lenne végre egy normális, hozzámillő lánnyal megismerkedni, akivel napi szinten tudok beszélgetni, és "megvitatni az élet nagy dolgait".
Továbbra is van vesszőhiba, bár kevesebb. A mondatok tagolása imént több helyen helytelen. A "tanúlok" szó helytelen. Én inkább így írnám: tanulok.
Ahhoz képest, hogy 17 éves vagy, a helyesírásod eléggé elhanyagolt, ronda.
Tanuld meg, hogy mely szavak után kell kirakni a vesszőket. Ezenfelül ügyelj arra is, hogy a pontok után mindig jön egy szóköz, mielőtt az új mondat megkezdődne. Sok szerencsét a csajozáshoz itt, a gyakori kérdések-en!
Nekem irhatsz
17 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!