Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan írjak rá csajra?

Hogyan írjak rá csajra?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan kell kezdeményezni. Valami ötletes kellene amire reagálna is. Nem a szia mizu, mert az gáz. Nem vagyok jártas az ismerkedésbe és nem tudom hogyan kell. Nem szükséges csajozós dumának lenni, hanem ami értelmes lenne. Na meg amivel fenn is tudnám tartani a beszélgetést. Ötleteket szeretnék. Tudom a helyzet adja magát, de példákkal lehetne illusztrálni. 31/F

2021. nov. 7. 21:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8-as és azóta sokat fejlődtél sikerült becsajoznod? Ám köszi, te legalább próbáltál segíteni.
2021. nov. 7. 22:56
 12/16 A kérdező kommentje:
9-es választ törölték, nem neked szól 9-es!
2021. nov. 7. 23:01
 13/16 anonim válasza:

Leba..hatsz itt mindenkit, de te vagy az akinek ez nem megy és ezért lehetnél alázatosabb is.

Azt hiszed ha neki szaladsz az embereknek hogy ez vezet a sikerhez.

Pedig előttem jókat irtak, csak te vagy ennyire degenerált hogy ezt nem érted meg.

Például a 9.-kel mi a bajod. ???

Szerintem valami nagy bajod van neked hogy mindenkit hülyének nézel és azt hiszed te vagy a helikopter !!!

Így biztos hogy nem lesz sikered senkivel sem, mert leveszik már az 1. vagy a 2. alkalommal hogy képtelen vagy az együtt élés szabályaira.

Pedig az életben jajj de sokszor megkell hunyászkodni, alázkodni a cél érdekében.

2021. nov. 12. 14:28
 14/16 A kérdező kommentje:
13-as, fentebb írtam, hogy törölték a 9-es válaszát, nem ennek a 9-esnek szól. Látszik el se olvastad a hozzászólásokat. Te is csak ide jössz megmondani a frankót. És ezt te miből gondolod? Ennyire ismersz? Na ha te mondod, biztos igazad van.
2021. nov. 12. 15:35
 15/16 anonim válasza:
Tessék, van akit nem osztottál még ki???
2021. nov. 12. 15:43
 16/16 anonim válasza:

" Ennyire ismersz ? "

Nem is akarlak meg ismerni, hát tudod hogy ki a jó isten kiváncsi rád!!!

Szerintem már itt mindenki tudja hogy miért vagy ilyen idétlen akinek nem megy a csajozás, de nem is fog menni ilyen hozzá állással.

2021. nov. 12. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!