Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy csajra Facebook-on?
Hát nekem ez inkább rémisztő lenne elsőre, bocsi :(
Nem taliztok esetleg a közeljövőben valamikor? úgy talán egyszerűbb lenne, meg a kérdés az hogy tudsz-e addig várni.
Az idézett szöveg 80%-át ki lehetne húzni, ugyanis egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy miért ezt írtad egy "Szia, na mizu?" helyett. Feleslegesen jártatod a szádat.
Én eleve nem szeretem, ha Facebook-on írnak, mert személytelennek gondolom, és ha van is egy jó nyitás, akkor értelmes beszélgetést a többség már nem tud fenntartani.
Azt írod, hogy látásból ismered. Honnan? Nincs lehetőséged esetleg élőben beszélni vele? Azt esetleg van lehetőséged kideríteni, hogy ő hogy viszonyul hozzád?
Először is azt szögezd le magadban, hogy miért szimpatikus és miért szeretnéd megismerni. Azt jó, hogy nem a külsejével indítasz, de akkor mi fogott meg benne? Mindenképpen erre gondolj, és neki is jobban fog tetszeni, mert látszani fog, hogy tényleg érdekel téged és nem a felszínesség irányít. Például szimpatikus neked, mert hallottad beszélni egy témáról, és megfogott, amit mondott vagy esetleg van közös érdeklődésetek.
A lényeg az, hogy emeld ki, hogy miért szimpatikus. Aztán ha beszélgettek, akkor tehetsz rá megjegyzést, hogy külsőre is bejön (ki ne örülne egy bóknak?), de magamból kiindulva azt szeretem, ha valaki tudja is a vonzalma okát és ki is mondja.
21/L
Könnyebb ha van valami ismeretség kapocs, pl. egy egyetem.
Utána lehet egy kamu kérdősorod stb. hogy pár percig kérdésekre van szükséged, válaszolna-e.
Ezek után látod, hogy vevő-e az ismerkedésre vagy csak leakar tudni téged gyorsan.
Mindig bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!