Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit lehet arra válaszolni,...

Mit lehet arra válaszolni, mikor egy ismeretlen kávéra hív, de nem akarok vele kávézgatni de megsérteni sem akarom?

Figyelt kérdés

Facebook-on írkál egy ismeretlen, amivel nincs gond mert ilyen alap dolgokról lehet beszélgetni, de én annyira közelről nem szeretnék ezzel a személyel ismerkedni, hogy most kávézgassak.

Mit válaszoljak az ilyen üzenetre, hogy ne sértsem meg?

2021. nov. 6. 13:28
 1/10 anonim válasza:
Pont ezt.
2021. nov. 6. 13:31
 2/10 anonim válasza:
Hogy kösz, de nem, ennyi.
2021. nov. 6. 13:32
 3/10 anonim válasza:
A sértődőseknek nem lehet elég tapintatosan megmondani. Szerintük mindenki egy utolsó szemét, aki nem fogadja el az ő meghívásukat. A normálisak megértik.
2021. nov. 6. 14:18
 4/10 anonim válasza:
"Hívom a rendőrséget!".
2021. nov. 6. 14:21
 5/10 anonim válasza:
Nem kávézok.
2021. nov. 6. 14:43
 6/10 anonim válasza:
"Ne haragudj, nem ellened szól, de én az online barátságokat szeretném megtartani ezen a platformon."
2021. nov. 6. 15:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát megírtam. És pontosan úgy jártam, ahogy a #3-as leírta...
2021. nov. 6. 19:17
 8/10 anonim válasza:
Várható volt, de mi mást tehettél? Feláldoztad volna magadat a civilizált viselkedés oltárán?
2021. nov. 6. 19:35
 9/10 anonim válasza:
Aki így viselkedik, azzal nem is találkoztam volna. Örülj, hogy megúsztad ezt a barmot ;)
2021. nov. 6. 19:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Veszekedett velem még egy ideig, de nem tudom megérteni hogy mit nem lehet megérteni azon, ha valaki nem szeretne találkozni? Elvégre vad idegen vagyok, akit még életében nem látott. 1-2 napja írkált,és nem igazán keltette fel az érdeklődésem, nem volt valami szimpatikus az írása és a tartalma, ezért nem akarok találkozni. De nem igazán tudja megérteni azt, hogy "nem".
2021. nov. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!