Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne kedve valakinek mai...

Whitewolf19 kérdése:

Lenne kedve valakinek mai megemlékezésre velem tartani?

Figyelt kérdés

Mi Hazánk mozgalom megemlékezése lesz a Corvin közben, nézeteim szerint ez a legméltóságosabb és kegyeletteljesebb, egykori 56-os is itt mond beszédet.

Lenne kedve valakinek velem tartani? Az sem baj , ha leányzó! ;)

Jó kiállású, 26 éves fiatal férfi vagyok.

2021. okt. 23. 09:29
 1/8 Miss Endzsi válasza:
Nem szeressük a bábszínház.
2021. okt. 23. 10:21
 2/8 Miss Endzsi válasza:
*bábszínházat
2021. okt. 23. 10:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Bábszínház? :) Milyen alapon teszel ilyen megjegyzést? Báb a fogyasztói társadalom és a mai liberalizmus gyökértelen társadalmi eszményképe!
2021. okt. 23. 10:30
 4/8 Miss Endzsi válasza:
Mi Hazánkra goldoltam.
2021. okt. 23. 10:49
 5/8 anonim válasza:
Áhhh, én Jehova gyűlésre megyek, nem érek rá. ;)
2021. okt. 23. 10:50
 6/8 A kérdező kommentje:
A 3. Út a mozgalmi út. Enélkül nem lesz a magyarnak hazája. Remélem sok honleány és hazafi ott lesz, még ha én végül egyedül is megyek ki!
2021. okt. 23. 10:58
 7/8 anonim válasza:
Valószínűleg,le fogsz pontozni,ettől még nem értem.Amennyiben,egyedül mész ki,akkor hogy lesz ott,sok honfiú és honleány?Egyébként,nem leszel egyedül.Nem létezik,hogy nem lesztek ott,több százan. Valóban,korrektebbek vagytok,mint a Jobbik.Titeket,lehet,hová elhelyezni politikailag,őket,nem. Gratulálok,az ásotthalmi sikereitekhez!Amennyiben, rajtam múlna,akkor a Mi Hazánk is,a Munkáspárt és a Kétfarkú is küldhetne szószolót a Magyar Országgyűlésbe. Egyébként köszönöm,de nem megyek a Corvin közbe.
2021. okt. 23. 13:11
 8/8 anonim válasza:
Gyökértelen? Édesanyád és édesapád a gyökered. A családod! Nem valami száz évvel ezelőtti ködös momentum. Már Erdélyben is csak a katasztrófaturisták miatt játsszák el, hogy Munka, Ima, Tánc. Teljesen normális emberek egyébként. Persze biztos van közöttük is hozzád hasonló megrekedt, másokat hibáztató ember. Azért nincs csajod mert Trianon? Azért nincs melód, mert 56? Azért jutottál el idáig, mert 2006? A hozzád hasonló talajtveszitettek nem önmagukat keresik a nyilvánosság előtt különböző szinten felvállalt náci csoportosulásokban, hanem a falkát. Azért a gyakorin próbálsz kapcsolatokat keresni, mert a liberek elnyomnak és nem hivtak meg erre a "legméltóságosabb" rendezvényre se? Lehet neked nincs visszaút, nem leszel már okosabb, széleslátókürűbb. De legalább ne legyél erre büszke, csináld otthon, négy fal között.
2021. okt. 23. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!