Egyetemen a levelező szakokon is szoktak lenni egyetemista korúak (18-25 évesek), vagy oda csak ilyen 30-as, 40-es családos emberek járnak?
Figyelt kérdés
Mi a helyzet a levelezőkre járókkal? Kialakulhatnak ott is barátságok? Vagy ott már esélytelen?2021. szept. 28. 20:11
1/16 anonim válasza:
Alakulhatnak. Habár levelezore az ország minden tájáról jarhatnak és egyszerűbb, ha ugyanabból a városból valóak vagytok. Amúgy abszolút vegyes a korosztaly. 18-50-ig bezárólag bármi előfordulhat.
A fiatalabbak pl azért is mehetnek inkább levelezőre, mert van más dolguk, ami nappali mellett nem összeegyeztethető.
2021. szept. 28. 20:46
2/16 anonim válasza:
Fiatalabbak is járnak, mi kb. 15-en voltunk mesterképzés levelezőn, mind 25 év körüliek voltunk.A barátkozás rajtatok múlik, én is tartom az egyik csoporttársammal a kapcsolatot, évente 1x megbeszélünk egy találkozót
2021. szept. 28. 20:48
3/16 anonim válasza:
A barátság nem korfüggő.
2021. szept. 28. 21:21
4/16 anonim válasza:
Levelezőre jártam, a csapat kétharmada nem volt több 20 évesnél, amikor elkezdtük. Alakultak ki azóta is tartó barátságok, igen. (10+ év)
2021. szept. 28. 21:49
5/16 anonim válasza:
Nálunk minden levelezős 35+-os volt, de nem mindenkinek volt családja. Beszélgetések, egymás segítése a felkészülésben volt, de olyan igazi barátság nem.
2021. szept. 28. 23:22
6/16 anonim válasza:
Levelezőn vagyok. Másoknak nagyon sok barátja van így is, de én megmaradtam annak a csendes lánynak, aki mindig egyedül ül a padon. Semmi baj nincs velem szerintem, csak azt hogy nem tudok nyitni más emberek felé és nehezen barátkozom. Pedig igényem lenne rá nekem is, de más nem kezdeményez, én pedig nem tudok. Tehát tapasztalatból írom, hogy ha feltalálod magad és közvetlen vagy, akkor nagyon sok barátod lehet. Viszonylag sok 18-25 éves van.
2021. szept. 29. 11:09
7/16 anonim válasza:
Én 20 évesen csinálom most az egyetemet levelezőn, ahogy elnézem az órákon a szaktársaim nagy része pedig 20-30 közötti, de vannak idősebbek is. Viszont a közösségről nem igazán tudok nyilatkozni mivel online vagyunk, van egy csoportunk facebookon, ott is a szaktársaimnak a negyede van bent kb.
2021. szept. 29. 11:34
8/16 anonim válasza:
Én 24 leszek idén, másodéves levelezős vagyok.
Nálunk van azért jó pár 30 év alatti szaktárs, de inkább a 30+ dominál.
2021. szept. 29. 12:44
9/16 EVA800 válasza:
Aki érettségi után fiatalon,huszonéves, a levelezős választotta az egyetemet, mi az oka ?
2021. okt. 3. 12:07
10/16 EVA800 válasza:
Levelező munkarendben tanul az egyetemen, mi az oka ? Miért nem nappaliba jár?
2021. okt. 3. 12:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!