Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak nők akik letesztelik a...

Vannak nők akik letesztelik a srácot azzal a szöveggel hogy "a barátom nem örülne neki" közbe meg szinglik?

Figyelt kérdés
Most egy ilyenbe vagyok, de ahogy hallom nincs senkije, és már arra gondolunk hogy csak húzza vele az agyam hogy lássa mennyire vagyok türelmes, vagy ilyesmi.
2021. aug. 31. 22:57
 1/8 anonim válasza:
Szerintem csak le akar rázni téged, nincs ebben semmi teszt.
2021. aug. 31. 23:24
 2/8 A kérdező kommentje:
De akkor minek mondaná hogy nem zavarom, nyugodtan dumáljunk.
2021. aug. 31. 23:43
 3/8 anonim válasza:
Szerintem azért mert kedves próbál lenni és nem megbántani téged azzal hogy sajnos nem jössz be neki... Életemben kétszer hazudtam azt hogy van pasim és mindkétszer ez volt az oka :/ A türelmed tesztelésének nem sok értelmét látom...
2021. szept. 1. 00:09
 4/8 anonim válasza:

Lehet ő így friendzone-ol..

Bár eléggé gáz megoldás, mert ezt max akkor szokták mondani, ha a csaj máshogy nem tud lerázni pl, egy buliban, de olyankor nem mondja hozzá, hogy ja amúgy beszélgethetünk még.

Az ilyenek miatt nem veszik még mindig komolyan egy csomóan, ha azt mondják a nők (vagy éppenséggel férfiak) hogy "Nem!". "BiZtOs CsAk kÉrEtEd MaGaD". xd

Szerintem inkább hanyagold, vagy ha nagyon érdekel kérdezz rá nála, hogy ő mit akar tőled, vagy egy barátnőjénél, hogy tényleg van-e barátja stb.

18/l

2021. szept. 1. 00:12
 5/8 anonim válasza:
Biztos vannak ilyen nők, de nem azt tesztelik, hogy meddig bírod türelemmel, hanem nem akarnak bunkók lenni, megbántani azzal, hogy nem jössz be. Igen, akkor kamuzzák ezt, mert ha bevallják, hogy nincs senki, csak nem jössz be, akkor 2 fajta reakció az általános. 1) sértettségében a pasi lek.rváz és elmond mindennek, holott nem te kezdted az egészet, a hátad közepére se kérted a felesleges feszkót 2) nem fogja fel, tovább eteti magát azzal, hogy csak kéreted magad, küzd tovább, se vége se hossza mire levakarod. Ez még így a Jobbik helyzet, sajnos 25 felett a szingli pasik (ez a típus, akikről írtam) még jobban nyomják a gombot. Nekem speciel valóban van párom. Volt, amelyik utána is nyomozott és azzal jött, hogy ő szerinte ő jobb nála, biztos úgysem szeret a barátom - és nyomult tovább. Konkrétan szólnom kellett a páromnak, hogy akkor most fenyegesd meg, mert akárhányszor meglátott, nem hagyott békén. Szóval srácok, a Nem az tényleg nem, a van barátom - ha van, ha nincs -elutasítás. Akkor is, ha kedvesen mondjuk, ha mosolygunk is hogy ne legyen belőle harag.
2021. szept. 1. 02:25
 6/8 anonim válasza:
A tesztelés = játszma, őszintétlenség, alakoskodás. Ezek nálam alapból kizáró okok, hogy akarjak-e valamit az ilyentől. Max megkufircolni, aztán hagyni, hadd tesztelgessen másokat...
2021. szept. 1. 04:20
 7/8 anonim válasza:
Igazából nem jössz be neki és nem akar megbántani vagy csak barátként gondol rád. Én ezekben az esetekben sütöttem el a "van párom" hazugságot és direkt így mondtam! Sok pasi még ezek után sem vette a lapot és próbálkozott, ekkor mondtam hogy leszbikus vagyok :) Ezért használtam a "van párom" mondatot a "van pasim" helyett. Persze, voltak akik el akartak téríteni, de a legjava lekopott.
2021. okt. 24. 11:30
 8/8 anonim válasza:
Elég nagy marha, ha valaki ilyet tesz, hiszen könnyen elvesztheti a partnerjelöltet. Max lerázó szövegnek tudom elképzelni.
2021. okt. 24. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!