Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minden iskolát letesztelik...

Minden iskolát letesztelik covidra?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy az iskolákat leteszteltetné ráadásul hetente a kormány. Azt hallottam a titkárnőtől, hogy ez csak célzottan pár iskolát foglal magába. Más kollegák szerint minden iskolát és benne mindne tanárt. Nagyon félek a teszttől. Sok rosszat olvastam FB-on róla. Hogy károsítja az agyat amikor az orron feltolják azt a piszkát. A véragy gátat átszúrja megnetegít meg hogy covid van a tesztben. Csomó rosszat olvastam erről. Mindünket letesztelnek vele vagy csak pár iskolát?
2020. nov. 11. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Fogadjunk, hogy azt se tudod, mi az a vér-agy gát.
2020. nov. 11. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyorstesztet fognak használni, ami nyállal működik.
2020. nov. 11. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Lobotomizálnak kb
2020. nov. 11. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
#3 A kérdezőt nem kell, nála már elvégezték, látszik.
2020. nov. 11. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, a neten olvashatsz sárkányokról, lapos Földről meg hogy a szivárvány tövében kincset találni, gondolom ezeket is elhiszed.

Iskolákat nem tesztelnek, mert az egy tárgy. A tanároknál fognak teszteket végezni - nálunk az önkormányzat veszi meg a teszteket. Ahogy már írták, gyorstesztet, amit nem dugnak az orrodba, csak a nyálad kell hozzá. Vagy esetleg egy csepp vér, ez a fajta teszt volt meg korábban, a nyáltesztet szeptemberben fejlesztették ki ha jól olvastam.

A teszthez hasonlóan kell a vércsepp, mint egy szimpla vércukor méréshez.

Amúgy tegnap voltam rendes teszten, az orrból vettek mintát. Kellemetlen volt, de semmi következménye. Nem tesznek bele semmit az orrodba, covid-ot a legkevésbé, mert steril eszközzel dolgoznak, ami egy vattát jelent egy hurkapálcán. Ha neked ettől megsérül az agyad, hát megtapsollak. Gondolom akkor orrot sem fújsz soha, nehogy kirepüljön az agyad közben.

2020. nov. 11. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

"Hogy károsítja az agyat amikor az orron feltolják azt a piszkát."

Szerintem neked nincs mitől tartanod.

;-)

2020. nov. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!