Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Más is van aki túlságosan...

Más is van aki túlságosan megszerette az egyedüllétet és a magányt?

Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 21:48
1 2
 1/14 anonim válasza:

Nem nagyon, valamikor bánt! 🥺

Szetetnék egy párt! 🥺🥺🥺

2021. aug. 30. 21:50
 2/14 anonim válasza:
Hát...a WC sose foglalt...
2021. aug. 30. 21:57
 3/14 anonim válasza:
Sok előnye van, alapvetően elvagyok így férfiként.
2021. aug. 30. 21:58
 4/14 anonim válasza:
Utálom minden percét. Vágyom rá, hogy szerethessek valakit, és viszont szeressenek engem is.
2021. aug. 30. 22:10
 5/14 anonim válasza:

Nem megszerettem, csak megszoktam... Aki szeret állandóan egyedül lenni, az hazudik!

Inkább az a helyzet, hogy annyira megszokja az ember a magányt, hogy fél újból együtt élni valakivel!

Akik hosszabb ideje élnek együtt, ők azért vannak egyedül, mert egy - vagy több nagyobb csalódás érte őket az életben, és rettegnek egy újabb kapcsolatba belevágni, mert tartanak az újabb csalódástól!

Inkább akkoris visszahúzódnak a magányos barlangjukba, amikor ott lenne a lehetőség egy normális társsal való kapcsolatra!

2021. aug. 30. 22:13
 6/14 anonim válasza:
Elvagyok, mert mást sosem tudnék már újra szeretni. Ez a csalódás szerintem még évekig kitart..
2021. aug. 30. 22:27
 7/14 anonim válasza:

Is-is!

24/F

2021. aug. 30. 23:05
 8/14 anonim válasza:
Kiskoromban utáltam egyedül lenni, de 36 éves koromig életem nagy részét egyedül éltem le így az egyedüllét az életem részévé vált és teljesen megszűnt a magányérzet is. Most már majdnem annyira természetes számomra az egyedüllét mint az hogy levegőt veszek. Nem gyakran de ha párkapcsolatot sikerül kialakítani valakivel -mivel azért szeretnék családot és teljesen a mai napig sem mondtam le erről- már a párkapcsolatban lévő élés tűnik furcsának és olyan érzés kerít hatalmába ilyenkor mintha ez nem az én életem lenne, vagy mintha csak álmodnám azt hogy van valakim. Tudom nem normális és természetes ez de ilyenné váltam.
2021. aug. 30. 23:50
 9/14 anonim válasza:
Nem olyan rossz ám így! Nem kell figyelni állandóan, mikor ver át a másik, vagy cuccol el, mert valaki más éppen izgalmasabb, vagy rájön, hogy nem én vagyok az igazi és rajtam élné ki az összes viágfájdalmát, miközben ő meg mindent megkap tőlem. Magamat sem teljesen szeretem, de jobban annál, hogy egy rossz emberrel összekössem az életemet és ne legyen olyan jó, mint egyedül.
2021. aug. 31. 06:05
 10/14 anonim válasza:
Ha választanom kell, hogy egyedül, nyugisan, vagy hallgassam egy nőnek a hisztijeit, akkor sokkal inkább egyedül!
2021. aug. 31. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!