Tervez valaki a közeljövőben Tenerifére utazni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy utazótársat, vagy akár többet is, igazából szinte bárki szóba jöhet. Szeretnék kirepülni még az újabb COVID hiszti előtt. 28/F2021. aug. 29. 18:44
1/9 anonim válasza:
Fizeted a szállásomat és repjegyemet? :)
2021. aug. 29. 18:49
2/9 A kérdező kommentje:
Te figyelj ajándékba még egy kocsit is kapsz, mit szólsz? :D Csak a márkáját ne felejtsd el megírni.
2021. aug. 29. 18:51
3/9 anonim válasza:
Most szerinted ki akar egy vadidegennel utazni főleg egy kanos aggszűsz 28 évessel? Mivel lenne jobb mintha egyedül utazna?
2021. aug. 29. 19:17
4/9 anonim válasza:
Tenerife nekem azt jelenti, hogy berelt kocsi, a Teide nemzeti park persze, meg minden nsp egy tura kulonbozo tipusu erdokben, tajakon. Es varoskakban megallas. Mint Garachico, Icod de Vinos, eszaki oldal. Turistas deli es nyugati part nagyivben kerulese.
Ehhez kepest a turistak nagyobb resze dagonyazni megy napfenyhianyos huvos orszafokbol.
Nekem van kivel, de bovebben ird, milyen tipusu utazas.
2021. aug. 29. 21:43
5/9 A kérdező kommentje:
Húú... visszaolvasva látom, hogy félreérthető lehetett a leírásom. Szóval nem többet keresek, mint utazótárs, hanem több emberrel is szívesen kiutazom. :D És nem közös nyaralást szeretnék, hanem, hogy együtt ülünk a repülőn aztán szevasz. Nekem ez biztonságot ad.
2021. aug. 29. 22:02
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy az ilyen szutyok kommentlelőket kapásból kidobni kéne az oldalról, nem csak a kommentjeiket törölni kegyesen. Talán akkor még használható és sokkal kulturáltabb is lenne a gyakori.
2021. aug. 29. 22:03
7/9 anonim válasza:
Magyarul kell valaki, aki fogja a kezedet a nagy vasmadáron.
2021. aug. 29. 22:09
8/9 anonim válasza:
En masik orszagbol repulok. Amugy en egyedul szeretek repulni.
2021. aug. 30. 03:40
9/9 anonim válasza:
6. -Igazad van, Kérdező.
Sajnos már kevesen vannak itt a normalisak ebben az orszagban. Most, 2023-ban mar egyenesen állatiasnak latom a zömét. Szeretnek Tenerifere kitelepülni ezért. Most informálódom, így találtam a kérdésedre. Te megtetted azóta? :)
2023. júl. 5. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!