Miért ilyen nehéz normális embereket találni?
Tudom, a normális mindenkinek relatív. Részemről most azt értem alatt, hogy az illető felfogja, amit ír és azt mondja, ami tényleg igaz rá.
Hogy példákat hozzak: Ezen az oldalon is gyakran látni, hogy emberek úgy veszekednek egy témáról, hogy fel sem fogják, amit a másik ír a válaszában. Nekem megdöbbentő, hogy mennyi embernek vannak szövegértelmezési problémái és mennyi ember egyszerűen dühből szidja a másikat, akár a legapróbb dolgokért is. Gyakorlatilag képtelenek összefüggésekben gondolkozni. Ezt élőben szerencsére ritkábban látom.
A másik példa, hogy bekerültem két új közösségbe idén. Az egyikben gyakorlatilag mindenki nagyon szép és hangzatos dolgokat mond, de semmi tartalom nincs mögötte és a saját gondolataikkal sem azonosulnak. A másikban még mindenki távolságtartó, ami érthető, viszont kibuktak olyan szintű keverések és hátba szúrások, amiktől hányingerem lett. Egy ember volt, akit ott jobban megkedveltem, de ő meg betolt egy beszélgetésnél egy teljesen fura dolgot.
Van egyébként néhány barátom és sok haverom, csak a barátok egy része már messze él, egy részénél meg már sok idő elmegy a családra. Érthető is, hogy mindenkinek megvan a saját kis élete és ezért kevesebb idő jut a kapcsolattartásra, de szerencsére elmondhatom, hogy rájuk mindig számíthatok. A haverokkal viszont igazából csak piálni lehet, nekem pedig hiányozna, hogy többször legyen mélyebb, komolyabb beszélgetés is az életemben.
Ti mit gondoltok a témáról? Ti is így látjátok vagy én vagyok túl negatív? Milyen közösségekben vagy helyeken találtatok normálisabb embereket? Aki esetleg úgy érzi, hogy rá illik a normális jelző, akár nyugodtan írhat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!