Vannak itt szlovák lányok?
Szombathely, Győr etc pl római alapítású városok. Egyébként meg Észak-Szlovákia mindig is szlovák többségű volt, csak a nemesek és pár hivatalnok volt magyar. (ja meg magyarnak vallották magukat a népszámláláskor, aztán a csehszlovák népszámláláson már szlováknak)
Amúgy el lehet indulni visszafoglalni Komáromot pl! Hajrá, én szurkolok neked!
Én szlovákiai magyar fiú vagyok, és szerintem ez a leghelyesebb kifejezés erre, mert a szlovák lány (/fiú) alatt én is a szlovák anyanyelvű embereket értem, nem olyat, aki Szlovákiában élő magyar. Tehát echte
szlovák lány itt tuti nincs. Viszont a felvidékit is szoktam használni, ha identifikálni kell magam.
91%-os lett az emelt történelem érettségim, ne haragudj! Az meg amúgy ki a f*szt érdekel a jelenlegi országok megítélésében, hogy mi volt a 18. század előtt?
Ha már ekkora magyar vagy, kijavítanám azt, amit írtál:
A szlovák VESSZŐ, mint nemzetiség
Leírva VESSZŐ, és egyben kitalálva.
Amúgy hosszú Ú
középkorban is VESSZŐ, de
kezdett bejönni a lakosság, nem kezdtek
Mohács nagybetű
ElŐtte - hosszú ő
szlovákságról VESSZŐ
élő VESSZŐ.
töriben és nem töribe
képben és nem képbe
lehetnél, VESSZŐ
Az anyanyelveden nem ártana helyesen írni.
Az bizony már Szlovákia (Románia, Ukrajna, stb.) és az is marad.
Köszönjétek azoknak a magyaroknak, akik segítségével kirobbant az első vh. és emiatt elszarták az ország területeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!