Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ha egy férfi táncolni akar...

Ha egy férfi táncolni akar velem, erre kell gondolják?

Figyelt kérdés
Nagyon ártatlan, naiv vagyok (sajnos burokban is neveltek), az a tipikus szőke lány, mindig azt hiszem, hogy barátkozni akarnak velem, már sokadjára csalódok, amikor nem. Nem veszem a jeleket, hogyha elhívnak valahová, még ha fizetem is a részem, az is randi, mindig sokkol a dolog. Múltkor volt egy kis házibuli itt a házban, ahol lakok. Az egyik szomszéd, akivel szoktunk néha beszélgetni, felkért táncolni, és utána a fülembe súgta, hogy mennyire felizgattam... és hát érezhető is volt, de engem hidegzuhanyként ért. Tényleg ezért táncolnak a férfiak, hogy a micsodájukat nadrágon keresztül odaérintsék az emberhez? Tudom, nagyon buta vagyok, hiába múltam már el 25 is, de én nem viselkedtem kihívóan, legalábbis szándékosan nem. Most tényleg mindenben, ami gesztust a férfiak tesznek a nők felé, szexuális tartalmat kell keresni? Vagy ez hogy működik?

2021. aug. 27. 17:50
 1/6 anonim válasza:
Nagyon felizgatott ez a kérdés❤️
2021. aug. 27. 17:59
 2/6 anonim válasza:
Ezek sajnos mind a micsodájukkal gondolkodnak, nem az eszükkel. Akik az eszükkel gondolkodnak azok előbb megismernek, barátkoznak veled, aztán esetleg, ha olyan a helyzet, idővel mehet tovább. Velem és a párommal is így volt.
2021. aug. 27. 18:05
 3/6 anonim válasza:
Szerintem aranyos a naivitása:)
2021. aug. 27. 18:11
 4/6 anonim válasza:

Ha vonzó csaj vagy, már a puszta jelenléted is felizgatja azt aki agyilag csak ilyen kétbites. (1:létezes,2:dugás)

Szokd meg. Készülj fel, hogy a leghétköznapibb helyzetekben is reflexből hárítani kell.

20L

2021. aug. 27. 18:15
 5/6 anonim válasza:

Figyi en csak azt tudom mondani hogy engem a baratnom baratja kert fel tancolni es semmi ilyen tartalom nem volt mogotte. Azt is tudom hogy a baratnommel beszelte meg az akkori baratja hogy ne acsorogjak ott egyedul engem is vigyenek tancba mert itolag elmondta. Eltancikaltunk aztan jol van. Megmondom oszinten nem vagyok a tancparket ordoge es hat kb. olyan vagyok mint Bear Grylls hogy maximum csak egymagam szeretek tancolni ha senki nem latja, de ha van aki tud es vezet a tancba akkor no problem. Labra még nem léptem. Keringozni is ugy keringoztem hogy nem tudtam.

Azonban volt mar hogy tanitvanyom reszegen felkert es ramtapadt es hulyesegeket beszélt ugy kellett leszerelnem.

Szerintem ez helyzet válogatja de ha a csávó rádtapadt es neked kellemetlen az szexualis zaklatas. Jelezd neki hogy hagyjon békén. A micsodajat meg dorzsolgesse furdeskor a torolkozobe ne beléd. Mond meg neki.

2021. aug. 27. 18:27
 6/6 anonim válasza:
* utolag elmondta.
2021. aug. 27. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!