Ha egy férfi táncolni akar velem, erre kell gondolják?
Ha vonzó csaj vagy, már a puszta jelenléted is felizgatja azt aki agyilag csak ilyen kétbites. (1:létezes,2:dugás)
Szokd meg. Készülj fel, hogy a leghétköznapibb helyzetekben is reflexből hárítani kell.
20L
Figyi en csak azt tudom mondani hogy engem a baratnom baratja kert fel tancolni es semmi ilyen tartalom nem volt mogotte. Azt is tudom hogy a baratnommel beszelte meg az akkori baratja hogy ne acsorogjak ott egyedul engem is vigyenek tancba mert itolag elmondta. Eltancikaltunk aztan jol van. Megmondom oszinten nem vagyok a tancparket ordoge es hat kb. olyan vagyok mint Bear Grylls hogy maximum csak egymagam szeretek tancolni ha senki nem latja, de ha van aki tud es vezet a tancba akkor no problem. Labra még nem léptem. Keringozni is ugy keringoztem hogy nem tudtam.
Azonban volt mar hogy tanitvanyom reszegen felkert es ramtapadt es hulyesegeket beszélt ugy kellett leszerelnem.
Szerintem ez helyzet válogatja de ha a csávó rádtapadt es neked kellemetlen az szexualis zaklatas. Jelezd neki hogy hagyjon békén. A micsodajat meg dorzsolgesse furdeskor a torolkozobe ne beléd. Mond meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!