Valakinek lenne kedve ismerkedni/ beszélgetni? 20/L
Figyelt kérdés
Unatkozom kérlek írjatok rólam azt kell tudni hogy nagyon szeretek új normális embereket megismerni és utazni is imádok van egy kutyám is. XD többit majd privátban 😃💋❤2021. aug. 26. 02:27
51/55 anonim válasza:
Farka van.
2021. aug. 28. 05:52
52/55 anonim válasza:
52:,
inkább elmegy prostinak,mint hogy kapáljon az öregasszonyokkal. Elsőre nekem is nehezen ment:D
53:
Köszi az infót, igy már engem is érdekel:P
2021. aug. 28. 07:18
53/55 anonim válasza:
Úgy értem egy férfi troll vagy kis eséllyel egy 14 éven aluli tini lány. Sosem kérdezz vissza,aha igen és rengeteg smiley a válasza,tőmondat maximum. Mindig szexre utal és tereli beszélgetést. Azonosítani nem tudja magát állításait,semmi elérhetőséget nem ad.
Szóval tipikus netes troll,szeretem lebuktatni őket. Szórakozásom kamu képek emberek kiszűrése. Itt minden ponton megbukott
2021. aug. 28. 07:47
54/55 anonim válasza:
Szóval azért nem ír vissza, mert nem kezdtem vele szexchatbe. 😂
2021. aug. 28. 11:12
55/55 anonim válasza:
ma 07:47
"Szóval tipikus netes troll,szeretem lebuktatni őket. Szórakozásom kamu képek emberek kiszűrése."
Te egy angyal vagy 😉😇
Ez egy nagyon dicső küldetés.
Hálánk elkísér.
Remélem egyszer még utcákat neveznek el rólad.
2021. aug. 28. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!