Valakinek lenne kedve ismerkedni/ beszélgetni? 20/L
ma 08:49- vagyok
Mert lehet úgy is értelmezni hogy a nőkkel 2-3 levél és utána már csak telefon. Vagy a férfiakkal már lassan egy éve irogatsz de mondjuk fél év/levél sűrűségel. És csak ezért kérdem
Nehéz ügy normális embereket találni, de én itt vagyok.
- Jónapot!
- Viszlát!
Viccet félretéve, szívesen megismernélek.
ma 08:58
Hagyjad.
Hagy csináljanak magukból bolondot.
Volt egy munka társam olyan kamu Facebook profilról hülyítették hogy csak a vak nem látta. Az egész munkahely röhögött rajta. Mert tudta mindenki. Azt is hogy ki hülyití. 45-50 éves pali. De olyan vak. Csak újságolta mindig hogy "ez írta Timi cica, meg azt írta Timi cica" "Szerelmes vagyok Zsolti..." És ezt annak is mondta aki irogatott neki "Timi cica" néven. Vannak ilyen naiv emberek ....
16-17-18-19-20-21-22-23 éves lányok eleve nincsenek rászorulva hogy itt ismerkedjenek párt keresenek főleg "uncsizom írjatok aztán 5+ smiley" de itt néhány troll újra és újra kiírja aztán harapnak rá.
Főleg 25-40 éves nők vannak itt ami nem kamu jellemzően egyedülálló anyák, elváltak vagy bántalmazó kapcsolatból léptek ki stb esetleg kiélték magukat és kell egy béta
ma 09:30
Veled szó szerint egyet értek.
ma 09:36
Veled is majdnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!