Mennyire normális ez?
A kérdőjelet nem kellett volna odaírjam...
Eleinte sima beszélgetés/barátkosnak indult. Aztán megváltozott a szitu
Hát nem igazán normális dolog. Szerintem ajánlgasd neki az ifjúsági lelkisegély vonalat.
(Ha jól tudom 116-111-es a telefonszáma, de inkább nézz utána az interneten.)
116-000 pedig a gyermeket segítő felnőttek lelkisegély telefonszáma. Úgy tudom, hogy mindkettő ingyenes és nonstop. De inkább ellenőrizd le, az a biztosabb.
Elirányíthatod a fiatalembert a lakóhelye szerinti családsegítő szolgálathoz. Szociális munkások is segíthetnek rajta, az a dolguk egy bizonyos mértékig.
Ui: olvastam futólag olyanról, hogy "kamasz-panasz" oldal. Menjen oda fel és kezdjen el böngészgetni.
Annyit még hozzáfűznék az előző válaszomhoz, hogy HOSSZABB TÁVON valószínűleg akár még bűntudatod is lehet, akaratlan félreinformálás miatt.
Hol vannak az emberpalánta szülei? Testvére/testvérei/unokatestvérei? Iskolapszichológushoz nem fordulna véletlenül majd szeptembertől?
Ui: ha pedig 16 éves elmúlt, akkor esetleg vállalhat diákmunkát, hogy kezdje el megoldani az életét. Ezt szerintem tanácsolhatod neki, mint hasznos időtöltést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!