Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyire normális ez?

Mennyire normális ez?

Figyelt kérdés
Egy fiatal fiu velem beszéli ki párkapcsolati problémáit és tőlem várja a megoldást? Nem ismerjük egymást
2021. aug. 9. 17:46
 1/7 A kérdező kommentje:

A kérdőjelet nem kellett volna odaírjam...

Eleinte sima beszélgetés/barátkosnak indult. Aztán megváltozott a szitu

2021. aug. 9. 17:48
 2/7 A kérdező kommentje:
*barátkozásnak
2021. aug. 9. 17:49
 3/7 anonim válasza:
Mi a furcsa abban, hogy barátok kikérnek párkapcsolati tanácsokat?
2021. aug. 9. 17:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem tanácsot kér. TŐLEM várja a megoldást.
2021. aug. 9. 17:54
 5/7 anonim válasza:
Fiatal, tapasztalatlan és töketlen, örülne, ha meg tudná menteni a kapcsolatát, és valószínűleg rólad azt feltételezi, hogy van már rálátásod ilyen dolgokra. Nem találkoztál még határozatlan emberekkel?
2021. aug. 9. 17:58
 6/7 anonim válasza:

Hát nem igazán normális dolog. Szerintem ajánlgasd neki az ifjúsági lelkisegély vonalat.

(Ha jól tudom 116-111-es a telefonszáma, de inkább nézz utána az interneten.)

116-000 pedig a gyermeket segítő felnőttek lelkisegély telefonszáma. Úgy tudom, hogy mindkettő ingyenes és nonstop. De inkább ellenőrizd le, az a biztosabb.

Elirányíthatod a fiatalembert a lakóhelye szerinti családsegítő szolgálathoz. Szociális munkások is segíthetnek rajta, az a dolguk egy bizonyos mértékig.

Ui: olvastam futólag olyanról, hogy "kamasz-panasz" oldal. Menjen oda fel és kezdjen el böngészgetni.

2021. aug. 10. 03:43
 7/7 anonim válasza:

Annyit még hozzáfűznék az előző válaszomhoz, hogy HOSSZABB TÁVON valószínűleg akár még bűntudatod is lehet, akaratlan félreinformálás miatt.

Hol vannak az emberpalánta szülei? Testvére/testvérei/unokatestvérei? Iskolapszichológushoz nem fordulna véletlenül majd szeptembertől?

Ui: ha pedig 16 éves elmúlt, akkor esetleg vállalhat diákmunkát, hogy kezdje el megoldani az életét. Ezt szerintem tanácsolhatod neki, mint hasznos időtöltést.

2021. aug. 10. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!