Hol lehet ismerkedni olyan férfiakkal akik el tudnak fogadni egy nagy pocakos nőt?
Figyelt kérdés
Sajnos elég idétlen az alkatom hasra hízok rendesen.2021. aug. 6. 12:36
11/20 anonim válasza:
Te el tudnád fogadni, hogy a párod vékonyabb nálad?
2021. aug. 6. 14:27
12/20 A kérdező kommentje:
10. Pedig minden bizonnyal ez az oka. Azért mert nézek tükörbe és látom a hibáimat is az egy dolog.
De én is tudom nem ez a legfontosabb.
2021. aug. 6. 14:27
13/20 A kérdező kommentje:
11 igen el.
2021. aug. 6. 14:28
14/20 anonim válasza:
Érdekes ez a sok idióta... A pocakoddal vannak elfoglalva, de egyik sem kérdezte meg, hogy hány éves vagy. Felesleges ezekkel foglalkozni, mert elvakította őket is a média, meg a konditermek. Ugatnak, de nem tudni miféle teremtmények üldögélnek a túloldalán. Szóval, hány éves vagy, gyermekem?
2021. aug. 6. 14:42
15/20 anonim válasza:
Azt is megkérdezhetnéd hol lakik.
2021. aug. 6. 14:52
16/20 anonim válasza:
#14: Nem kerdeztem ra, mert nem akarok ismerkedni vele, nem erdekel. Nem vagyok olyan nyomorult, mint az itteni nagyra nott gyerekek (mert ferfiaknak nevezni oket serto a ferfiakra nezve), hogy esz nelkul ugorjak egy ilyen kerdesnel, mert ne adj isten punci van a kerdezo labai kozott.
Neked lehet, hogy nincs sok valasztasi lehetoseged az eletben, de en nem szukolkodok, ha nokrol van szo.
2021. aug. 6. 15:06
17/20 anonim válasza:
Én is hasra hízós vagyok, nekem is ilyen az alkatom. Edzek, odafigyelek a kajára, hónapok óta diétázom is, mert valljuk be, elengedtem magam. A karom már vékony, a lábam tök izmos, mellből is ment le egy kevés, de a hasam még mindig megvan. Szóval tudom milyen érzés lehet neked. Engem zavar, mert egy szűk nadrágot feszülős felsővel nem merek felvenni, nehogy csúnyán nézzenek rám, amiért a nadrág kinyomja oldalt a hurkát... És ez nem jó. :D de ennek ellenére volt nekem is egy elég komoly, 7 éves kapcsolatom és a párom nagyon szerette a testemet (is). Szóval nem gondolom, hogy ez hátrány lenne.
2021. aug. 6. 15:29
18/20 anonim válasza:
Nálam még előny is! Inkább mint, hogy kockás legyen!
2021. aug. 6. 15:46
19/20 anonim válasza:
A felülés ingyen van drágám, napi százat megcsinálsz mingyárt lesz eredménye. Ilyen miss kifogással senki nem fog összejönni.
2021. aug. 6. 18:41
20/20 anonim válasza:
Felüléstől nem lehet fogyni, mr hozzáértő. Nincs helyi zsírégetés. Szívesen.
2021. aug. 6. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!