Ki az,akivel lehetne picit lelkizni?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok dolog összejött az êletemben,minden téren szêthullott minden.Szeretnêk bárkivel picit beszélgetni, ki mit tenne a helyemben,akár telefonon is jó lenne most beszélgetni,bár tudom,hogy ez hülyén hangzik egy ilyen oldalon,nem is akartam ilyenhez folyamodni,de úgy érzem szükségem van erre.Mielőtt valaki kérdezgetnê,fiú vagyok.2021. júl. 19. 22:32
1/3 anonim válasza:
Nekem írhatsz!
(Csak mostanában nem nézem gyakran a privátüzeneteim, ezért lehet egy kis delay.)
2021. júl. 19. 22:50
2/3 anonim válasza:
leleksegely (insta)
2021. júl. 20. 01:08
3/3 anonim válasza:
Szia, 21 éves lány vagyok, írj priviben ha megfelelek, szívesen meghallgatlak, bár hogy segíteni is tudok azt nem tudom biztosra mondani. :)
2021. júl. 20. 17:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!