Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt (vagy amúgy) gamer...

Vannak itt (vagy amúgy) gamer lányok 30 körül?

Figyelt kérdés
Nem vagyok 30, de már inkább afelé hajlok mintsem 20, de nagyon unalmas ez a korosztály, mindenki csak a munkával van elfoglalva, vagy avval hogy családot alapítson, vagy a mártírt játsza hogy mennyi dolga van... Szerencsére vagy szerencsétlenségemre nekem nincs sok gondom az életben, van munkám, keresek úgy hogy ne kelljen aggódnom, van mindenem, de mégis a régi életem élem, ha nem dolgozok akkor vagy játszok, vagy filmezek, meg néha befizetek csekkeket. Mire számítsak a jövőben, szembe jön még velem egy hasonló gondolkodású nő, vagy inkább szerezzek valami háziállatot? Olyan nő sem kell érdekel akinek már van gyereke, használt ruhákat nem hordok ... És a társkereső appok szinte csak ilyen egyedülálló anyukákkal vannak tele akik csak anyagi kipótlást keresnek...

2021. júl. 13. 20:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
"normális" úgy érted megkeseredett lúzer? Akkor biztos.
2021. júl. 14. 00:21
 12/18 anonim válasza:
A firkálmányaidból inkább te tűnsz annak,te haragszol zsigerből mindenkire, aki halad az életével és titulálod unalmasnak, lúzernek stb. 30 évesen jó munkahelyen dolgozni, családot alapítani és építkezni biztos lúzerség, de 0 céllal tengődni és szánalmas -jétekkel játszani egész nao az nem az... micsoda logika
2021. júl. 14. 06:46
 13/18 A kérdező kommentje:
nem mindenkinek ég a tűz a segge alatt hogy családot alapítson, engem speciel pont nem érdekel, munkával már így is révben vagyok, építkezni meg mit építkezzek? Nem vagyok kőműves, és nem is érdekel a kétkezi munka, majd felbérelek embereket ha annyira építkezni akarok... :D Nem tudom mi a franc bajod van neked öreg, irigy vagy hogy én megtehetek dolgokat, vagy csak alapból ilyen keserű gyökér vagy aki a szomszéddal kiabál ha a gyereke a járdádon gördeszkázik, de komoly gondok vannak fejben. Szerintem te a kommunista korszakban sokkal jobban éreznéd magad, nagyon ez a paraszt jómunkás ember mentalitás van a fejedben ahogy látom, és aki nem a te nézetedet vallja egy semmire kellő :D Na, elvtárs, jó lenne ha eltakarítanád innen magad és hagyj teret az értelmesebb rétegnek.
2021. júl. 14. 10:27
 14/18 anonim válasza:
Nemrég lettem harminc.Szerintem is lúzer vagy kérdező,de nem azért mert néha gamelsz.
2021. júl. 14. 10:50
 15/18 anonim válasza:
Jézusom. A használt ruhás részig tényleg oké volt, de az... Ennél a kérdésnél barátnőre már ne számíts, jól lejárattad magad. Aztán még tovább olvastam és megtaláltam a "bedarálta a szociális élet" kifejezést, onnantól már tényleg teljesen szánalmas. Jobb is neked egyedül a játékokkal, mindenkinek szívességet teszel, ha nem mész emberek közé.
2021. júl. 14. 10:59
 16/18 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Úgy érzem, hogy megrekedtél egy szinten.

Ezzel nincsen semmi gond, valaki szereti a mókuskereket, és azt sem bánja, hogy eltelik az élet felette anélkül, hogy bármi hasznosat kezdjen magával.

A játékkal semmi gond, de az élet szerencsére ennél több.

Kívánom hogy időben észrevedd, és ne "melo tv kaja jatek alvás repeat" életed legyen.

De a többi válaszolót ne savazd azért mert előtted járnak.

A használt ruha kifejezésed pedig iszonyat proli. Szép napot!

25/F

2021. júl. 14. 11:07
 17/18 anonim válasza:

" Olyan nő sem kell érdekel akinek már van gyereke, használt ruhákat nem hordok ... "

Nekem nincs gyerekem, de nekem se kell használt srác ;D

2021. júl. 14. 17:14
 18/18 anonim válasza:

Kedves kérdező! 30 feletti nő vagyok.

Habár egy ponton sértő amit írsz sokakra nézve, attól eltekintve totálisan megértelek.

Igenis létezik olyan nő, aki hasonlóan gondolkozik. Én is gamer volnék és imádom gémeléssel és egyéb gépes tevékenységekkel tölteni az időmet.

Gyereket soha életemben nem akartam és sose szeretnék felnőni olyan értelemben hogy ez megváltozzon, mert nagyon jól érzem így magam és teljesen lekötnek a saját dolgaim amikben örömömet lelem.

Szoktak szidni egyesek, hogy ennyi idősen ezt, meg azt kéne, én meg úgy gondolom, semmit sem kéne! Mindenki élje a saját életét ahogyan neki jó és úgy, ahogy boldog. A boldogság egyébként is mindenkinek mást jelent.

Szóval nyugi, vannak ilyen csajok is :D A társkereséshez sok sikert!

2021. okt. 1. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!