Vannak itt (vagy amúgy) gamer lányok 30 körül?
Kedves kérdező!
Úgy érzem, hogy megrekedtél egy szinten.
Ezzel nincsen semmi gond, valaki szereti a mókuskereket, és azt sem bánja, hogy eltelik az élet felette anélkül, hogy bármi hasznosat kezdjen magával.
A játékkal semmi gond, de az élet szerencsére ennél több.
Kívánom hogy időben észrevedd, és ne "melo tv kaja jatek alvás repeat" életed legyen.
De a többi válaszolót ne savazd azért mert előtted járnak.
A használt ruha kifejezésed pedig iszonyat proli. Szép napot!
25/F
" Olyan nő sem kell érdekel akinek már van gyereke, használt ruhákat nem hordok ... "
Nekem nincs gyerekem, de nekem se kell használt srác ;D
Kedves kérdező! 30 feletti nő vagyok.
Habár egy ponton sértő amit írsz sokakra nézve, attól eltekintve totálisan megértelek.
Igenis létezik olyan nő, aki hasonlóan gondolkozik. Én is gamer volnék és imádom gémeléssel és egyéb gépes tevékenységekkel tölteni az időmet.
Gyereket soha életemben nem akartam és sose szeretnék felnőni olyan értelemben hogy ez megváltozzon, mert nagyon jól érzem így magam és teljesen lekötnek a saját dolgaim amikben örömömet lelem.
Szoktak szidni egyesek, hogy ennyi idősen ezt, meg azt kéne, én meg úgy gondolom, semmit sem kéne! Mindenki élje a saját életét ahogyan neki jó és úgy, ahogy boldog. A boldogság egyébként is mindenkinek mást jelent.
Szóval nyugi, vannak ilyen csajok is :D A társkereséshez sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!