Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt (vagy amúgy) gamer...

Vannak itt (vagy amúgy) gamer lányok 30 körül?

Figyelt kérdés
Nem vagyok 30, de már inkább afelé hajlok mintsem 20, de nagyon unalmas ez a korosztály, mindenki csak a munkával van elfoglalva, vagy avval hogy családot alapítson, vagy a mártírt játsza hogy mennyi dolga van... Szerencsére vagy szerencsétlenségemre nekem nincs sok gondom az életben, van munkám, keresek úgy hogy ne kelljen aggódnom, van mindenem, de mégis a régi életem élem, ha nem dolgozok akkor vagy játszok, vagy filmezek, meg néha befizetek csekkeket. Mire számítsak a jövőben, szembe jön még velem egy hasonló gondolkodású nő, vagy inkább szerezzek valami háziállatot? Olyan nő sem kell érdekel akinek már van gyereke, használt ruhákat nem hordok ... És a társkereső appok szinte csak ilyen egyedülálló anyukákkal vannak tele akik csak anyagi kipótlást keresnek...

2021. júl. 13. 20:50
1 2
 1/18 anonim válasza:

Legendás kérdés lesz ez!

Keresgélni mindig érdemes, hátha találsz számodra ideális partnert.

De szerintem 20-as korosztályban nagyobb eséllyel találsz gamer beállítottságú leányzókat.

Tudom, ne is mondd, hogy nem lehet velük mit kezdeni. 🤷🏻‍♂️

2021. júl. 13. 21:37
 2/18 anonim válasza:

Szerettem volna biztató lenni, mert 25 évesen nőként én is szoktam még kikapcsolódásként játszani... Néha barátokkal munka után discord voiceba közösen vagy ahogy időnk engedi egymáshoz átmegyünk stb.

Aztán eljutottam a használt ruhás részig és rájöttem, hogy simán csak paraszt vagy.

2021. júl. 13. 21:52
 3/18 anonim válasza:

egyetértek kettes.

Érthető, ha valaki olyan lányt szeretne, akinek még nincs gyermeke, de nem kell ilyen suttyó módon fogalmazni...

2021. júl. 13. 21:54
 4/18 anonim válasza:
Nekem az az unalmas, mikor valaki egész nap a gép előtt ül és értelmetlen játékokkal játszik. Inkabb dolgozok, pénzt keresek, házat építek, összejárok a haverokkal
2021. júl. 13. 22:00
 5/18 anonim válasza:
4. miért lenne értelmetlen a játék? Ugyan olyan kikapcsolódás mint pl a filmnézés, csak interaktívabb, ráadásul oktató és képességfejlesztő játékok is vannak
2021. júl. 13. 22:16
 6/18 anonim válasza:
Hát persze... oktató. Aki játszik egész nap, az nem tudja felmérni mennyire elfecsérelt idő is ez
2021. júl. 13. 22:39
 7/18 A kérdező kommentje:

#2: mi bajod van amúgy ezzel a kijelentéssel hogy használt ruha? Miért, talán nem? Nem tudom van e gyereked és azért veszed ennyire magadra, de ha van neked rohadt egyszerű a dolog, mert a te gyereked a férfi meg alkalmazkodik, nem tudom fordított felállásban neked hogy tetszene, ha neked nem lenne gyereked, a férfinak meg igen, és nem szólhatsz semmit a gyerekhez mert akkor jön majd a "nem vagy az anyám" szöveg meg ilyesmi. Elég hipokrataság lenne azt mondani erre, hogy bevállalnád, mert tuti nem.

#4: kinek mi az elfecsérelt idő... én akkor is pénzt keresek ha itthon játszok, vagy ha egész nap az ágyban fekszek, de ha már itt tartunk akkor példaként nekem meg elfecsérelt idő a kétszínű haverokkal/barátokkal fecsegni a semmiről és iszogatni közben az 1000 forintos kávékat.

Nem értem minek kellett átmenni személyeskedésbe, a kérdés adott volt, nyilván aki olyan mint én hasonlóan "nem normális" a ti világotokban, nem kellene ilyen dolgokon fennakadni :)

2021. júl. 13. 22:56
 8/18 Gymnospermatophyta válasza:

6: Egész napos játék talán az. Egyébként mértékkel semmivel sem "értelmetlenebb", mint a sorozatnézés, amire szintén sok idő elmehet. Ugyan úgy megvannak a szerethető karakterek, történet és esetenként a humor. Mint ahogyan az oktatás sem hülyeség, hogyha pl. történelemhű egy játék. Némely gondolkodásra is késztet, mert pl. az egész logikai feladványokra épül (lásd Portal) vagy pedig két hentelés között bead egy-egy fejtörőt amit meg kell oldanod ahhoz, hogy továbbjuss. Ismeretterjesztésre is tökéletes lehet, lásd God of War, ahol emlékeim szerint különböző feljegyzésekből megismerhettél egy-egy szeletet az északi mitológiából. Nem beszélve arról, hogy ismerősöket, barátokat szerehetsz online játékokkal (ettől még nem kell egész nap ott ülni), sőt akár barátnőt is (van rá példa a baráti körömben) és ugyan úgy tolhatod haverokkal együtt. Plusz nyelvtanuláshoz is jó lehet (szintén van rá példa a baráti körömben). Ha ezekkel nem vagy tisztában, valószínűleg nem ismered eléggé a játékokat. :)

Ugyan olyan kikapcsolódás, szórakozás és szabaidőtevékenység, mint a film, sorozat, zene, társasjáték, kártyázás és a többi. A túlzott játék valóban lehet értelmetlen (bár az is emberfüggő talán, hogy kinek mi a túlzó), de önmagában a játék nem hiszem, hogy az lenne (vagy ha az, akkor minden más is az, ami kikapcsolódás).

2021. júl. 13. 23:59
 9/18 A kérdező kommentje:

#8 az ilyen pózer "gamer"eknek, vagy akár a teljesen kívülálló bigottaknak aztán mesélhetsz :D A régi Resident Evil széria is csak felületesen egy horror játék, amúgy fullra a puzzle megoldásokról szól, a Silent Hillről meg ne is beszéljünk, aminél emberek hónapokig is ültek 1-1 feladvány megoldásán (pl a zongora az iskolában), mert nem volt internet és videók hogy hogyan is kell megcsinálni :D De amúgy megemlíthetnénk a szimulátorokat is, akár a Flight Simulator, vagy az autós szimulátorokat, amik megfelelő felszereléssel bőven jók arra hogy jobb legyél a való életben is.

De visszakanyarodva a problémára: ha vannak is gamer lányok, én 99%-ban akikkel találkoztam azok is csak a mainstream dolgokat tolják, Fortnite, LoL, Dota, csgo már ritkább, azok az igazi, tizenéves koruktól ezeken szocializálódott lányok lehet nem is léteznek. Youtubeon látni párat, de lehet tényleg csak annyi van belőlük :D És mostanra a legtöbbet bedarálta a szociális élet, és rákényszerültek hogy uncsi felnőttek legyenek mint a többiek...

2021. júl. 14. 00:10
 10/18 anonim válasza:
Nekünk normális felnőtt embereknek te tűnsz egy lúzer bigottnat, de áltasd csak magad, hogy ez normális, ha neked ez jó :)
2021. júl. 14. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!