Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Érdekelne egy japán utazás?

Érdekelne egy japán utazás?

Figyelt kérdés

A pár álmom közül az egyik, hogy Japánba utazzak és találjak magamnak egy feleséget. ;)

A japán nyelvet jelenleg is tanulgatom. Olyan lányt keresek akinek hasonló célja van és eljönne velem egy hónapra. Addigra rendesen fogom beszélni a nyelvet és az utazási költségeket álom.

Ez az utazás olyan 3 éven belülre van tervezve. A lényeg, hogy jóban legyünk és szórakozásként tekintsünk majd erre a "vadászatra". :P

23/F

2021. júl. 9. 11:10
1 2
 11/15 anonim válasza:
En beszelek japanul, engem vihetsz 😌 20/L
2021. júl. 9. 14:59
 12/15 anonim válasza:
Weeb
2021. júl. 9. 15:44
 13/15 anonim válasza:

Te komolyan állnád egy vadidegen útiköltségeit? Ugye nem vagy emberkereskedő? :'D

Viccet félretéve ez olyan aranyásósan fog hangzani de ha ennyi pénzed van (én meg csóró vagyok) vihetsz. Bár 2 szónál többet nem tudok. :'D Az anime nem mindig jó tanár.

De én magamtól is kimegyek egyszer oda is meg Isten tudja még hova.

Üdv egy 21 éves lány.

2021. júl. 10. 02:07
 14/15 anonim válasza:

"nem hinném, hogy a japán csajok díjaznák, hogy csak azért akarod őket, mert japánok"

Azokat a japán lányokat, akik pont a fehérekre buknak, és ennek reményében látogatják a külföldiek általt kedvelt szórakozóhelyeket, ez a legkevésbé sem fogja zavarni. Hiszen ôk ugyanezt csinálják fordítva. Ez a két tábor szépen egymásra talál, és mindenki elégedett lesz (legalábbis egy darabig).

Azok a japán lányok meg, akiknek nincs ilyen "fehér fétise", úgyis messze kerülik az ilyen helyeket, és máshol is menekülôre fogják, ha csak egy külföldi rájuk néz, mert rettegnek attól, hátha angolul kell megszólalniuk. Szóval ôket úgysem nagyon lesz lehetôsége megkörnyékezni.

2021. júl. 10. 09:36
 15/15 anonim válasza:

Milyen kár, hogy már nem vagyok fiatal. Biztosan benne lennék egy ilyen buliban ;-)

Japánba pedíg okvetlenül el szeretnék még jutni :-)

2021. júl. 10. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!