Érdekelne egy japán utazás?
A pár álmom közül az egyik, hogy Japánba utazzak és találjak magamnak egy feleséget. ;)
A japán nyelvet jelenleg is tanulgatom. Olyan lányt keresek akinek hasonló célja van és eljönne velem egy hónapra. Addigra rendesen fogom beszélni a nyelvet és az utazási költségeket álom.
Ez az utazás olyan 3 éven belülre van tervezve. A lényeg, hogy jóban legyünk és szórakozásként tekintsünk majd erre a "vadászatra". :P
23/F
Bizony. :P
Ha egy másik fiúval mennék még elhalászná előlem.
Majd oda verődünk egy társasághoz és elmondjuk, hogy nem :)
Vagy csak ha tinderre felregisztrálunk ott, már az is garantált siker kb.
nem hinném, hogy a japán csajok díjaznák, hogy csak azért akarod őket, mert japánok, enyhén fetisiszta szagú az egész, de te tudod
Ne hidd, hogy csak azért, mert fehér vagy (gondolom) minden ujjadra jut majd ott nő :D
Dehogyis :3
Azért ennél többről van szó.
Tanultam a kultúrát is meg történelmet is. Az emberek személyisége az ami tetszik. Valójában a kiköltözés a terv, de ahhoz még több időre lesz szükségem. Nem csak annyiban vagyok különb, hogy fehér vagyok ;)
Mindenesetre az, hogy sikerül e vagy sem majd ott kiderül.
A lényeg a szórakozás és az élmény.
Ők inkább nyugat felé húznak. :3
És egyben legalább ismerkedünk is.
Ugye tudod, hogy ez ( :3 ) mit jelent
:O C=====8
:C===8
:C=8
:3
Szerinted miért Japán az úticél? :'D
Neeeem amúgy. ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!