Megbolondulok olyan meleg van nálam és nem tudok tőle aludni. Szeretne valaki beszélgetni velem ameddig annyira elfáradok, hogy már nem leszek képes ébren maradni?
Ilyen melegben semmit nem esik jól csinálni és még aludni sem tudok tőle.
Magamról annyit hogy, 21 fiú vagyok, szeretem a filmeket, mostanában rákantattam az anime műfajra is. Biciklizni is szoktak és néhá otthon szoktam edzeni. Imádok enni de szerencsémre ez nem látszódik meg rajtam. Nem számít mi a téma, korod és nemed, csak tudjam már végre elterelni a figyelmemet erről a borzasztó melegtől.
Ha esetleg jól ki jövünk akkor felőlem még barátok is lehetünk a továbbiakban.
En se tudok aludni es raerek. :)
20L
Menj dolgozni
Olyan faradt leszel hogy leszarod a meleget csakhogy alhass
#16, a legtöbb 21 éves egyetemista, és jelenleg örül, hogy lyuk van a valagán a vizsgaidőszak végén.. :D (A kérdezőnek 1-2 vesszőhibától eltekintve teljesen jó a helyesírása, innen gondolom, hogy tanulhat még)
Mindenesetre örülök, hogy ez a kérdés ennyi rendes embert összegyűjtött! Sok kérdésnél csak a fikázás megy.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!