Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kinek van kedve összeveszni a...

Kinek van kedve összeveszni a semmin?

Figyelt kérdés

Beszélgetni / ismerkedni / barátkozni vagyok ebben a kategóriában.

Szeretném, hogy mindnyájan keressetek ebben valami kivetnivalót - de ha nem megy, akkor legyetek szívesek, kössetek bele a helyesírásomba, vagy a megfogalmazásomba.

Fiúk / férfiak, nők / lányok, akárki is legyen az, véletlenül se legyenek kulturáltak, mert szerintem rettenetesen unalmas nyugodtan, szívritmuszavar nélkül kommunikálni.

A depis 13 évesek előnyben vannak, akik segítségre szorulnak. Szeretek a falhoz beszélni.

18 - 25 év közötti korosztály is megfelel, de lehetőleg olyanok keressenek meg, akik nagyon különlegesek és utálják a világot, beleértve magukat is, még ha nem is tartoznak bele.

Középkorúak nyavajgására is kíváncsi vagyok. Minden egyes üzenetük felolvasását dobpergéssel fogom végigkísérni.

Elvált, vagy rossz házasságban élő vérig sértett emberekkel is szívesen összeveszek.

Következő témák állnak rendelkezésünkre, hogy összekapjunk:

- Koronavírus

- Orbán Viktor

- EB (nem a kiskutyákra gondolok, azok cukik)

- Pénzéhes nők

- Csóró faszik

- Cigányok

- Rasszisták

Akárki bővítheti a listát. Ja, és senki ne merjen ironizálni, nem vicces, ugyanis nem értem meg! Sokkal okosabb vagyok én annál, hogy csak úgy megértsem.

Végezetül: senki ne vegye zokon, ha megválaszolom a saját kérdésemet. Nem azért írtam ki, hogy valaki majd készségesen kielégítse a kérésemet, csupán untatni szerettem volna a népet.

2021. jún. 21. 09:27
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:

😂😂🤭

Ez nagyon jó. De meginnék veled egy sört, kérdező!

Magamra ismertem a stílusodról és a cinizmusodról. I like it!

Amúgy meg...

Szerintem mongyonle!!!! (Hogy kicsoda? Azt mindenki döntse el maga)

2021. jún. 21. 15:32
 32/45 anonim válasza:
A kérdező csaj! Csak úgy megsúgom!
2021. jún. 21. 15:50
 33/45 anonim válasza:
Húúú, és akkor most mi van, támadjuk le?
2021. jún. 21. 15:55
 34/45 A kérdező kommentje:
Attól még szeretem a sört. :D
2021. jún. 21. 16:46
 35/45 anonim válasza:
A kérdés nagyon tetszett, ötletes, bár nem tudtam magam sehová besorolni, gondoltam bekapcsolódom a "semmibe". De ahogy olvastam a válaszokat rájöttem,hogy a kérdező csak a kérdést tudta poénosan feltenni, egyéb reakciója nulla.
2021. jún. 21. 18:17
 36/45 anonim válasza:
Valami libernyák iskolába jársz és vizsgára készülsz?
2021. jún. 21. 20:07
 37/45 anonim válasza:
Egyszerűen elborzasztó, hogy hová jutott a világ. Nem tudom kérdező hány éves vagy, de aki annyira unatkozik, hogy ilyen kérdéseket írjon, az egy elkényeztetett tinicske lehet. Aki a nyári szünetben otthon rohad, ja mert barátai nincsenek, és ilyen szánalmas és nulla kreativitást tartalmazó troll kérdésekkel tölti az idejét. Én ennyi idősen diákmunkára jártam, mert ja igen, nekem apuci meg anyuci nem nyalta ki a seggem. Nekem már akkor is dolgoznom kellett. És az a vicc, hogy szarrá dolgozom magam, de mégse jutok előbbre, mert mindenhová protekció kell ebben a redvás országban, csajom se volt, mert a sok hülye r*banc csak a pénzre hajt. Ledolgozom az egész életem, hogy ne dögöljek éhen, közben a kérdezöhöz hasonló, buta életképtelen tiniknél a szüleik mindent az ölükbe sz*rnak. Itt tartunk, ez 2021 Magyarország.
2021. jún. 21. 21:06
 38/45 anonim válasza:
Ok boomer.
2021. jún. 21. 21:29
 39/45 anonim válasza:
Ahh..én is nekihelyezkedtem, hogy olvasok egy jó poénkodást, de semmi...a kérdés nagyon okés, de utána uncsi az egész.
2021. jún. 21. 22:04
 40/45 A kérdező kommentje:
Hát igen, a válaszolók munkája elég silány.
2021. jún. 21. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!