Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kinek van kedve összeveszni a...

Kinek van kedve összeveszni a semmin?

Figyelt kérdés

Beszélgetni / ismerkedni / barátkozni vagyok ebben a kategóriában.

Szeretném, hogy mindnyájan keressetek ebben valami kivetnivalót - de ha nem megy, akkor legyetek szívesek, kössetek bele a helyesírásomba, vagy a megfogalmazásomba.

Fiúk / férfiak, nők / lányok, akárki is legyen az, véletlenül se legyenek kulturáltak, mert szerintem rettenetesen unalmas nyugodtan, szívritmuszavar nélkül kommunikálni.

A depis 13 évesek előnyben vannak, akik segítségre szorulnak. Szeretek a falhoz beszélni.

18 - 25 év közötti korosztály is megfelel, de lehetőleg olyanok keressenek meg, akik nagyon különlegesek és utálják a világot, beleértve magukat is, még ha nem is tartoznak bele.

Középkorúak nyavajgására is kíváncsi vagyok. Minden egyes üzenetük felolvasását dobpergéssel fogom végigkísérni.

Elvált, vagy rossz házasságban élő vérig sértett emberekkel is szívesen összeveszek.

Következő témák állnak rendelkezésünkre, hogy összekapjunk:

- Koronavírus

- Orbán Viktor

- EB (nem a kiskutyákra gondolok, azok cukik)

- Pénzéhes nők

- Csóró faszik

- Cigányok

- Rasszisták

Akárki bővítheti a listát. Ja, és senki ne merjen ironizálni, nem vicces, ugyanis nem értem meg! Sokkal okosabb vagyok én annál, hogy csak úgy megértsem.

Végezetül: senki ne vegye zokon, ha megválaszolom a saját kérdésemet. Nem azért írtam ki, hogy valaki majd készségesen kielégítse a kérésemet, csupán untatni szerettem volna a népet.

2021. jún. 21. 09:27
1 2 3 4 5
 1/45 anonim válasza:

Velem nem érdemes vitázni, bajba kerülni, mert soha NEM én húzom a rövidebbet.

F

2021. jún. 21. 09:28
 2/45 A kérdező kommentje:
1# Akkor ki?!
2021. jún. 21. 09:30
 3/45 anonim válasza:
Te ;)
2021. jún. 21. 09:33
 4/45 A kérdező kommentje:
Csak szeretnéd!
2021. jún. 21. 09:37
 5/45 anonim válasza:
A nyavalygás az LY, te kis hülye! :D
2021. jún. 21. 09:38
 6/45 anonim válasza:

#4. Mi van veled?

Gyere talalkozzunk

Lejatszuk ;)

2021. jún. 21. 09:41
 7/45 anonim válasza:
Le vagyok nyűgözve :O
2021. jún. 21. 09:44
 8/45 A kérdező kommentje:
7# Lenyűgözlek: nyűg vagy!
2021. jún. 21. 09:47
 9/45 anonim válasza:
Végre egy értelmes kérés (nem). :p
2021. jún. 21. 10:03
 10/45 anonim válasza:
Túl hosszú az üzeneted, mint a farkam te nyomorék! (Benme vagyok a vitában 😁)
2021. jún. 21. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!