Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire lehet csajozn...

Lányok! Mennyire lehet csajozni mondjuk egy pár éves BMW F10-el? Vagy inkább Audi?

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 23:29
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Évekig egy több milliós Lexussal jártam, nem fogok hasra esni egy BMW-től :) magasabb a mérce 🥱
2021. jún. 9. 08:23
 22/38 anonim válasza:

“ Évekig egy több milliós Lexussal jártam”

Egy ford focus kombi is “több milliós” manapság. Csak gondoltam szólok.

:)

Felénk egyébként nem megy a rizsrakéta sem. Azt nézik meg, amin ugrik a macska, vagy mondjuk egy top állapotú 77-es 911-es vagy hasonló. Hidd el, azt nem kapod meg az új japáncsoda árából. Ismerek egyet akinek csak a költsége áll 100 ezer euró közelében, jól körberöhögné, ha valaki odamenne, hogy ad érte egy lexust.

2021. jún. 9. 08:38
 23/38 anonim válasza:
Persze, tudom hogy van jobb/drágább is. Ezzel nem is azt akartam kifejezni, hogy csak a "rizsrakéta" a jó. Nekem aztán teljesen mindegy, hogy egy férfi milyen autót vezet. Viszont a kérdező tipikusan az, aki ha egy Ferrarit vezetne, se ülnék be mellé:)
2021. jún. 9. 08:42
 24/38 anonim válasza:
#23 Azért szerintem nem teljesen mindegy, milyen az autó. Nem a márkája vagy az építési éve számít, vagy hogy mennyibe került. Ezek valóban lényegtelen dolgok. De az sokat elárul a kocsi használójáról, hogy milyen állapotban van a kocsi. Rendesen működik rajta minden, vagy épp csak átrugdalták a vizsgán "okosba"? Vannak rajta sérülések? Szakember javította a hibákat, vagy a sufnituning szigszalag összetartja? Le van mosva vagy egy komplett ralli verseny nyomai vannak rajta? Belül tiszta, rendezett, vagy egy disznóól? Azért én ezeket a dolgokat megnézném.
2021. jún. 9. 09:13
 25/38 anonim válasza:

#24.

Hallgass már..

#21.

Írtam Neked. :)

2021. jún. 9. 09:15
 26/38 anonim válasza:
Hát figyelj, halvány lila gőzöm sincs arról, hogy néz ki egy ilyen kocsi, úgyhogy ez nem mérvadó
2021. jún. 9. 10:54
 27/38 anonim válasza:
25-ös azt írtad 24-nek hallgasson, pedig :D a nőknek komolyan fontos, hogy tiszta meg rendezett legyen. Hiába überkirály a verda, ha egy fstalicska.
2021. jún. 9. 14:30
 28/38 anonim válasza:

#27.

Haver. A kérdező NEM ezt kérdezte.

A lényeget te sem érted,viccnek tudom hogy sz@r volt mindegy

2021. jún. 9. 15:06
 29/38 anonim válasza:
:C
2021. jún. 9. 15:49
 30/38 anonim válasza:
Haver..:D a kérdező eleve lányokhoz intézte a kérdést..
2021. jún. 9. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!