Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne kedve valakinek utazni?

Lenne kedve valakinek utazni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Utazótarsat keresnék. 25-35 korcsoportban (persze minimálisan ellehet mozdulni, de azért fontos h egy "generáció" legyünk). Lány és fiú is szóba jöhet.

Úticél még nem fix, de az alábbiakat preferálom:

- Egyiptom

- Jordánia

- Málta

- Ciprus / Észak-ciprus

- Kréta/Rodosz

Ha valakit érdekelne, írjon :)

2021. jún. 7. 10:35
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
Azért az kemény, hogy valakivel simán utaznál külföldre, akit nem is ismersz.
2021. jún. 7. 10:37
 2/32 A kérdező kommentje:

Miért? Akit erdekel, majd ír. Aztan iszunk egy sört/kávét előtte. Megbeszéljük részleteket és ennyi.

Sztem nincs ebben semmi félelmetes

2021. jún. 7. 10:53
 3/32 anonim válasza:
Ferfi vagy nő vagy es te fizetnél ?
2021. jún. 7. 11:09
 4/32 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. A magamét fizetem.
2021. jún. 7. 11:25
 5/32 anonim válasza:

Akkor menj egyedul

Vagy utazasi irodakban keress tarsat

2021. jún. 7. 11:27
 6/32 A kérdező kommentje:
Miért most azthitted h hülye leszek es majd másnak kifizetem? XD ennyi erővel haveri kőrből is befizethetnék valakit
2021. jún. 7. 11:32
 7/32 anonim válasza:
Tedd azt
2021. jún. 7. 11:54
 8/32 anonim válasza:
Mennyi gyökér van itt te jó ég..
2021. jún. 7. 14:04
 9/32 anonim válasza:
miért nem haverjaiddal mész? Én is elmennék ezekre a helyekre amúgy, de gátlásos vagyok
2021. jún. 7. 15:43
 10/32 A kérdező kommentje:

9-es.

Ennek a következők az okai:

- Kevés haveromat érdekli bármelyik. - Nincs rá keret

- Akinek van rá keret, neki más a "priorítás" (pl inkább autót cserél)

Igazándiból ezek az okok :D Én meg az életem során minél több helyre elszeretnék jutni. Majd Mexikóba is megnézni a maja piramisokat. Na de, hogy oda hol fogok magamnak társat akasztani azt csak a jó ég tudja :D mert az már nem a 300 ezres kategória. És ahogy írtam, mindenkinek más a priorítás. Amivel amúgy semmi gond persze. Én lakásban élek. Ennek olcsóbb a rezsije, mint egy kertesnek. Nem dohányzom (itt havi 30-40 ezer meg is marad. Éves szinten 5* all inclusive 2 hét Hurghada kb XD). Szal nekem meg ez van :D

Sztem jobb "hobby", mint cigizni:)

2021. jún. 7. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!