Lenne kedve valakinek utazni?
Sziasztok!
Utazótarsat keresnék. 25-35 korcsoportban (persze minimálisan ellehet mozdulni, de azért fontos h egy "generáció" legyünk). Lány és fiú is szóba jöhet.
Úticél még nem fix, de az alábbiakat preferálom:
- Egyiptom
- Jordánia
- Málta
- Ciprus / Észak-ciprus
- Kréta/Rodosz
Ha valakit érdekelne, írjon :)
Miért? Akit erdekel, majd ír. Aztan iszunk egy sört/kávét előtte. Megbeszéljük részleteket és ennyi.
Sztem nincs ebben semmi félelmetes
Akkor menj egyedul
Vagy utazasi irodakban keress tarsat
9-es.
Ennek a következők az okai:
- Kevés haveromat érdekli bármelyik. - Nincs rá keret
- Akinek van rá keret, neki más a "priorítás" (pl inkább autót cserél)
Igazándiból ezek az okok :D Én meg az életem során minél több helyre elszeretnék jutni. Majd Mexikóba is megnézni a maja piramisokat. Na de, hogy oda hol fogok magamnak társat akasztani azt csak a jó ég tudja :D mert az már nem a 300 ezres kategória. És ahogy írtam, mindenkinek más a priorítás. Amivel amúgy semmi gond persze. Én lakásban élek. Ennek olcsóbb a rezsije, mint egy kertesnek. Nem dohányzom (itt havi 30-40 ezer meg is marad. Éves szinten 5* all inclusive 2 hét Hurghada kb XD). Szal nekem meg ez van :D
Sztem jobb "hobby", mint cigizni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!