Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Volt már, hogy itt ismerkedtél...

Volt már, hogy itt ismerkedtél egy emberrel és az a személy egy idő után nem írt vissza neked?

Figyelt kérdés
Kort, nemet és hogy mennyi ideig beszéltetek írjatok légyszi
2021. jún. 5. 12:38
1 2
 11/16 anonim válasza:

Volt. Az utolsó ilyen, hogy most januárban elkezdtünk beszélgetni, arckép is ment oda-vissza, majd május elején eltűnt egy "se puszi, se pá"-val.

Hasonló kb. 1 éve is volt, de akkor végre ő közölte, hogy nem folytatja: nem volt vita, vagy hasonló, csak így döntött - ő legalább korrekt volt. (F39)

2021. jún. 5. 19:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még írhattok.
2021. jún. 5. 20:36
 13/16 anonim válasza:
9. Akkor neked igazán korrekt beszélgető partnered volt. Ez kéne legyen a minimum, hogy elköszönünk, de ez nagyon ritka. Én nő vagyok, de rendszeresen belefutok olyanba, aki annyi fáradtságot sem vesz, hogy egy búcsúszót lepötyögjön.
2021. jún. 5. 20:39
 14/16 Barnabas333 válasza:
Nekem 3 nő is volt akivel telefonon is beszéltem. Mégis az egyik megfutamodott elő találkozás előtt. De olyan is volt aki azt mondta a lelki társa vagyok mégis eltűnt... Ennyit a nőkről...43f
2021. jún. 5. 23:25
 15/16 anonim válasza:
Rendszeresen, de van mikor én tűnök el... Ghosting. Ennyi, no problém.
2021. jún. 6. 13:52
 16/16 anonim válasza:
Csak ilyen volt. A bőség zavara.
2021. jún. 21. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!