Egy lanyok irant erdeklodo lannyal cseveresznek maganyos lanykent. :) (?)
kedves Anonim!
Először is nem vagyok Troll...
Másodszor: Én nem nagyon akartam a hölggyel beszélgetni, de privátban mégis megtettük..
Harmadszor: "40-es éveiben járó, nővel még életében nem beszélő férfi írta" na ezt nem igazán értem..Amennyit én nőkkel beszéltem már, ilyennel is olyannal is..
És végül, hidd el nem ijedt meg tőlem... mindennek az a fránya könyv lehet az oka, - hogy VÉLEMÉNYT írtam mint te - amit kamaszként olvastam... szép napot!
(nem trollkodás volt, inkább...no hagyjuk!)
Milyen betegséged van? A kommentedben nincs logika, nagyon zavaros az egész. Miért írtál ide kommentet, ha nem akartál vele beszélgetni? Milyen fránya könyv? Milyen véleményt írtál amit kamaszként olvastál?
Egymáshoz egyáltalán oda nem illő dolgokat irkálsz :D
7. Jaaaaajjjj.... No még egyszer kibontom lassan.
először is: Én beszélek értelmetlen dolgokról? Azt is leírtam, hogy 3 gyerekem van.. hosszú évek óta élek boldog házasságban, és te már többször írtad, hogy még sosem volt barátnőm, meg , hogy nem beszéltem még nővel??? 35 dolgozó van a munkahelyemen, abból 30 nő... Imádok velük beszélgetni, és ők is velem...
Aztán: Rájöttél milyen könyvről beszélek. Dehogy jöttél rá, akkor miért nem írod le? majd én megmondom szívesen: Czére Gyöngyvér
A férfiak elárulása?
17 évesen olvastam és sokáig azt hittem, a Winnetou után ez a legjobb könyv a világon
És végül azért írtam a hölgynek elsőként, mert még nem érkezett válasza...(s még mindig azt vallom, hogy egy egy hölgynek egy férfi legyen a párja...) Nem trollkodni akartam.. szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!