Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Rettegek, hogy örökké kapcsola...

Rettegek, hogy örökké kapcsolat és szex nélkül maradok és nem találok majd normális pasit, van itt olyan, aki ki tudott ebből törni? 23N

Figyelt kérdés

2021. máj. 10. 19:32
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Internetes társkeresőn 100%, hogy rád írnak. Vagy ha a környezetetben van egy olyan pasi, aki tetszik, egy apró jelet adsz neki. Persze ha egyedülálló.

Szerintem nőként ettől szenvedni hülyeség.

Én férfiként máshogy vagyok vele, hiába töröm össze magam. Lehet ezért is vagyok még szűz.

36F

2021. máj. 19. 15:19
 22/26 anonim válasza:

A szexet meg tudod oldani.

Pasikkal meg csak baratkozzal.

Ennyi.

2021. máj. 30. 17:46
 23/26 anonim válasza:
a gyik törölte az előző kommentemet. Ha érdekel, akkor tudok egy önfejlesztéssel foglalkozó szervert, ahol sokan ismerkednek, intellektuális témákról beszélgetnek, egész jó kis csapat nyitott, széles látókörű emberekkel. Párkapcsolati témákban nagyon segítőkészek. Ha kell link, akkor privátban el tudom küldeni.
2021. máj. 31. 14:33
 24/26 anonim válasza:
Kinek mi a normális? xD A kérdés is rosszul van megfogalmazva...Akik nem találnak senkit,és csak rinyálnak általában azokkal van a probléma,nem a többi emberrel.Változtass magadon,nőként könnyű társat keresni ha nem vagy bányarém.
2021. jún. 15. 12:28
 25/26 anonim válasza:

Attol,hogy szex nelkul maradsz szerintem nem kell rettegj,arra konnyu pasit talalni,annyira ronda nem lehetsz szerintem.

Ami a kapcsolatot illeti az mar bonyolultabb :)

2021. jún. 15. 16:41
 26/26 anonim válasza:
Normális vok írj!
2021. jún. 16. 00:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!