Rettegek, hogy örökké kapcsolat és szex nélkül maradok és nem találok majd normális pasit, van itt olyan, aki ki tudott ebből törni? 23N
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 19:32
11/26 anonim válasza:
Én is rettegek, hogy már nem fogok kelleni senkinek. Hidd el nem vagy egyedül viszont nőként sokkal könnyebb dolgod van párt találni, mint egy pasinak.
2021. máj. 10. 21:28
12/26 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele... szégyen vagy nem, én pszichológus segítségét kértem.
2021. máj. 10. 23:21
13/26 anonim válasza:
Nálam ugyan ez a helyzet. Sajnos itt is akik írnak nekem csak alkalmi kapcsolatokat keresnek én meg az olyanokba nem megyek bele. Aki eleinte normálisnak tűnt az is egy idő után elkezdte ezt a témát. Lehet csak rossz városban élek vagy nem is tudom.. 24/L
2021. máj. 10. 23:27
14/26 anonim válasza:
Simán fogsz. Egy csomót ismerek. Talán csak én ismerem őket, az én körömben. Én is normális vagyok. Szóval egyáltalán nem lehetetlen, csak a sors hoz majd össze vele. Addig is foglalkozz magaddal, fejlődj, s ne aggódj.
2021. máj. 11. 00:18
15/26 anonim válasza:
Miert annyira ronda es kover vagy?
2021. máj. 11. 05:34
16/26 anonim válasza:
ezen nem kell izgulnod nőként ahogy írják rengeteg esélyed van
simán ki foghatsz olyan pasit akit szeretnél
2021. máj. 11. 07:19
17/26 anonim válasza:
Rettegj tovább nyugodtan, majd ha alkalmas vagy kapcsolatra szólj.
2021. máj. 11. 08:19
18/26 anonim válasza:
Sokan túl komplikálják, ezt a szűzesség kérdést, párt találni meg nem lehetetlen covid idején sem! Ha van kedved, írj rám nyugodtan!
Üdv. Dr. Love 😍
2021. máj. 11. 13:54
19/26 anonim válasza:
Ha nem vagy tényleg szörnyen csúnya (mondjuk ezt ne magadnak döntsd el, mert az emberek általában pesszimisták, ha meg ennyire zavar ez akklr be is beszéled magadnak - tudom milyen én is voltam így), akkor valószínűleg a stílusoddal vagy a hozzáállásoddal van baj (ismerek ilyet, meg lehet változtatni ezeket csak kicsit dolgozni kell rajta). Ha pedig csúnya vagy... nos nőként akkor is nagy az esélyed hogy találj magadnak párt, ebben az esetben a kisugárzásod a fő "erősséged" ha ez mrgvan akkor semmi nem allhat közéd és egy normális kapcsolat közé. :D
2021. máj. 11. 23:32
20/26 1Léna válasza:
Volt már olyan, hogy a rettegés segítségedre volt?
Nem a szexualitás határozza meg az értékességünket.
Fontos, hogy te magad értékesnek, egyedinek, szerethetőnek ítéld magad, mert ha jóban vagy magaddal elfogadod a sajátosságaidat akkor leszel vonzó mások számára is.
Ha társra vágysz akkor ne szexpartnert keress!
A társ, jóesetben arra törekszik, hogy kibontakoztassa a benned levő képességedet, boldoggá szeretne tenni az életben és az ágyban is.
Kívánom azt, hogy éld meg a teljes boldogságot!
2021. máj. 12. 15:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!