Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak magammal?

Mit csináljak magammal?

Figyelt kérdés
Szóval az osztályom jórésze minden hétvégén bulizni jár, én még egyszer sem voltam. Valamennyire le is néznek emiatt, de valahogy nincs is kivel elmenjek, és szüleim sem engedik. Egész héten itthon ülök, és filmeket nézek. Kezdem egy 0nak tartani magam, nem találkozok senkivel, nincsenek barátaim, se barátnőm. Mi a francot kezdjek magammal? 16/F
2021. máj. 1. 16:33
 1/6 anonim válasza:
Ne tartsd magad semmire,én is ilyen vagyok és nem is fogok beállni a sorba,had bulizzanak,igyák szét az agyukat,drogozzanak,a ri+bancokat az osztályodból meg had bassz""ák.... Hogy mit kezdj magaddal? Kicsit szocializálódj ha akarsz,de ne légy olyan mint ők,én nem megyek bulizni,és nem is fogok mert nem szeretem 16/F szintén.
2021. máj. 1. 17:19
 2/6 anonim válasza:

Adom az #1 választ.

Én is szoktam emiatt 0-nak tartani magamat, aztán rájövök, hogy így sokkal jobban érzem magam. Bár én nem is akarok barátokat, barátot, tehát mindig megkérdezem magamtól, hogy miért is vergődök ezen? Ha lennének, akkor meg az lenne a bajom. :D

16/L

2021. máj. 1. 18:06
 3/6 anonim válasza:

Hu, ez par eve engem is nagyon lehozott az eletrol, talan most is minimálisan.

DE, keress máshonnan barátokat, ismerősöket, akikkel a buli nem a hányásig ivás, hanem társas est, sütögetés, kirándulás, aztán ha időseb leszel, egy-egy cíder, sör belefér egy társas estbe nem hányásig.

20/L/N

2021. máj. 1. 18:10
 4/6 anonim válasza:

Felnőttként mondom hogy ugyan így voltam fiatalként. Bár én nem éreztem nullának magam emiatt.

Nem érdekelt a bulizás, piálás stb..

Utólag viszont ha lehetne olyan barátokat keresnék , akik hasonló dolgokat szeretnek csinálni. Bár mindig volt 1 jó barátom, de lehetett volna több emberrel is bandázni. De mivel a többség a bulikat szereti így azt gondolja az ember hogy az a normális.

Nem az. Az a normális amit te annak gondolsz. Találj hozzá barátokat, és velük jól fogod érezni magad.

2021. máj. 1. 19:56
 5/6 anonim válasza:
megfogod magad este 8-kor és elindulsz otthonról :D ha otthon siránkozol, azzal nem változik semmi.
2021. máj. 1. 20:42
 6/6 anonim válasza:
Mintha én írta volna ezt 16f
2021. máj. 2. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!