Mit csináljak magammal?
Adom az #1 választ.
Én is szoktam emiatt 0-nak tartani magamat, aztán rájövök, hogy így sokkal jobban érzem magam. Bár én nem is akarok barátokat, barátot, tehát mindig megkérdezem magamtól, hogy miért is vergődök ezen? Ha lennének, akkor meg az lenne a bajom. :D
16/L
Hu, ez par eve engem is nagyon lehozott az eletrol, talan most is minimálisan.
DE, keress máshonnan barátokat, ismerősöket, akikkel a buli nem a hányásig ivás, hanem társas est, sütögetés, kirándulás, aztán ha időseb leszel, egy-egy cíder, sör belefér egy társas estbe nem hányásig.
20/L/N
Felnőttként mondom hogy ugyan így voltam fiatalként. Bár én nem éreztem nullának magam emiatt.
Nem érdekelt a bulizás, piálás stb..
Utólag viszont ha lehetne olyan barátokat keresnék , akik hasonló dolgokat szeretnek csinálni. Bár mindig volt 1 jó barátom, de lehetett volna több emberrel is bandázni. De mivel a többség a bulikat szereti így azt gondolja az ember hogy az a normális.
Nem az. Az a normális amit te annak gondolsz. Találj hozzá barátokat, és velük jól fogod érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!