Ha egy agyrém az életem akkor mi csináljak magammal?
Figyelt kérdés
Egyszerűen minden szar ahogy van nagyon. Változtatni nem tudok mert nem vagyok okos. Nincs olyan skill nekem amivel tudnék sok pénzt keresni még errttsegim sincs ekkora egy farok vagyok. Szóval ez minden baj forrása nem tudok elég pénzt keresni. Így elköltözni sem önállóan. Így egy agyrém az egész semmi jó nincs benne. Jártam iskolába de mindig buktam. Akarta szakmunkasban lenni de az se ment. Egyre jobban.nincs már kedvem ehhez az élethez.2021. febr. 22. 10:07
2/9 A kérdező kommentje:
Miért lenne?
2021. febr. 22. 10:30
4/9 anonim válasza:
Hát sok pénz 8 általánossal tényleg nem fogsz keresni, de lehet találni olyan betanított munkákat, amiből azért relatíve normálisan el lehet éldegélni.
5/9 anonim válasza:
Menj gyárba, az is sokkal jobb, mint a semmi.
6/9 A kérdező kommentje:
De az csak annyit fizet hogy épp nem halok éhen. Ha elmegyek albérletbe és kenyéren meg vízen élek akkor talán nem pusztulok éhen.
2021. febr. 22. 11:46
7/9 A kérdező kommentje:
Érdekes külföldön a legszarabb munkát is meg tudják fizetni csak itt nem.
2021. febr. 22. 11:46
8/9 anonim válasza:
Akkor menj külföldre...???
Csapd fel a Doulingo-t, aztán amint megvannak a legalapabb szavak, mehetsz Ausztriába.
De amúgy ha fővárosi vagy, akkor próbálkozz megyeszékhelyekkel, vagy az agglomerációval, ott olcsóbbak au albérletek. Esetleg bérelj csak szobát.
Csak akarni kell, nem csak a zseniknek áll a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!