Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » A 18 - 30 éves korosztályú...

P83 kérdése:

A 18 - 30 éves korosztályú nők között vannak olyanok akik nem hercegnőnek tekintik magukat, hanem egyenlő félnek a leendő partnerükkel?

Figyelt kérdés

Akik nem úgy gondolkoznak, hogy nekem ez jár, hanem úgy, hogy segítsük egymást.

Szeretek adni és kapni.

Szeressük, segítsük egymást!!

2021. ápr. 29. 11:30
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
Igen, vannak 18 éven feletti nem "hercegnő" gondolkodású nők
2021. ápr. 29. 20:42
 22/37 anonim válasza:
Yepp, szerintem is leteznek, csak rossz helyen keresgélsz :D
2021. ápr. 29. 21:57
 23/37 A kérdező kommentje:
Hol kell keresni őket?
2021. ápr. 30. 07:51
 24/37 anonim válasza:
Minden nő ekvárta tőled eddig, hogy 2x annyit keress, mint ő?
2021. ápr. 30. 07:56
 25/37 A kérdező kommentje:

Gyakorlatilag hosszú távon ez mindig feljött.

Meg a lakás.

2021. ápr. 30. 08:01
 26/37 anonim válasza:
25, hát én nem tudom, hogy miért. Nekem eddig 5 párkapcsolatom volt, de senki sem akarta, hogy 2x annyit keressek. Jelenleg sem várja el a feleségem, sőt ő jobban keres éppen, mert vezető beosztásba került. Előtte kb egyformán kerestünk. Lehet, hogy valamikor még fordul a kocka és én fogok többet keresni. Mindketten spórolunk a közös házra, a hitelt is együtt vesszük fel, sőt ő nem is ragaszkodna ahhoz, hogy 1/2 tulajdonosok legyünk, hanem felőle lehet én az 1/1 tulaj,de én mondtam neki, hogy ez alap.
2021. ápr. 30. 08:43
 27/37 A kérdező kommentje:

26 szerencsés vagy.

Én ilyen magyar lányt még nem találtam.

Olyan sok volt aki azt mondta, hogy nem pénzéhes, nem érdeklik a körülmények, de idővel mindig ugyan az jött elő.

Nem tudom hol lehet ilyen nőt találni.

2021. ápr. 30. 11:26
 28/37 anonim válasza:
Neked konrkétan ezt az összes lány megmondta akikkel randiztál, hogy jó lenne ha kicsit többet keresnél nálam, mert ez így nem fog működni? Vagy hogyan céloztak rá?
2021. ápr. 30. 13:29
 29/37 A kérdező kommentje:

Volt aki mondta engem nem érdekel, hogy mid van.

2 hónap után szakítani akart mert nincs lakások és szerinte ez az én dolgom lenne megteremteni.

Erre mondtam neki, h de azt mondtad nem érdekel mim van.

Erre mondta, h igen , de elkezdett gondolkodni, hogy ha pl ő szerdán fel akar jönni hozzám és együtt akar velem lenni egész éjjel akkor nem tud.

Mondtam neki, h egy két hónapos kapcsolatért nem akarok a bankba rohanni kölcsönért, hogy eladósítsam magam.

Nem írtam neki ezek után ő meg nem értette, hogy miért.

A hangulat ingadozás egyszer ezt mondom másszor azt is alap ebben a korosztályban sajnos.

Legalábbis akikkel én találkoztam.

A hol lehet olyan lányt találni aki nem ilyen kérdésre senki nem tudja a választ.

2021. ápr. 30. 14:26
 30/37 anonim válasza:
29. Azért nem tudja a választ, mert nincs konkrét hely, ahol ők leledzenek :D
2021. ápr. 30. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!