A 18 - 30 éves korosztályú nők között vannak olyanok akik nem hercegnőnek tekintik magukat, hanem egyenlő félnek a leendő partnerükkel?
Akik nem úgy gondolkoznak, hogy nekem ez jár, hanem úgy, hogy segítsük egymást.
Szeretek adni és kapni.
Szeressük, segítsük egymást!!
Hogy kinyalják a seggét, hercegnőként kezeljék, a fiúnak kaparnia kell, elintéznie mindent, anyagilag is.
A lánynak meg csak az a dolga, hogy nőnek érezze magát ezek után.
Van olyan lány 18-30 között aki nem ilyen, nem így gondolkozik és még csinos is.
Pl együtt akar elérni és megteremteni dolgokat, tudja, hogy ha szeretetet akar kapni neki is adnia kell stb..
Kérdező, teljesen így van, ahogy a 11-es kommentben írtad, korábban is leírtam és igazad van. Sajnos ritkábbak, de vannak
20/F
Hol lehet ilyet találni?
5-ös én pl tudok főzni, mosni, takarítani.
De a nők elvárják, hogy a férfi kétszer annyit keressen mint ők ami nehezebb munkával jár.
Plusz munka után szórakoztatni kell az asszonyt külőnben unatkozni fog és megsértődni.
A 2x annyi kereset nem jár feltétlenül nehezebb munkával, pl IT-szektor, mérnök. stb. A nők jogosan várják el a biztos stabil hátteret, pláne ha családalapításban gondolkodnak, kinek kellene egy csóró alak aki mellett anyagi nehézségek vannak.
És max. azok a nők várják el a szórakoztatást munka után, akik maguk se dolgoznak, és alig várják hogy hazajöjjön a férfi. Az ilyet kitartottaknak nevezzük, és nem ilyenekkel kellene foglalkozni. Lehet rossz helyen keresgélsz.
Milyen érdekes :) Egyenlő házimunka elosztásra vágynak, meg egyenlőségre... És az a pasi aki ezt be is tartaná egyből papucs lesz a szemükben és az "nem kell" nekik. Sírni tudnak érte, meg pucsítani. De amikor tényleg van egy ilyen srác, és megcsinálja amit kell és rendes az nem. A bunkó az kell mert akkor van miért sírni.
"Kell a jó? Nem 🙄 ... kell a rossz? kell 😍 ..."
Ott a pont 19-es.
15-ös pont rólad beszélek, hogy ez a típus borzalmas mert te elvársz sok mindent, de adni nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!