Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Akarsz kommunikálni komoly...

Akarsz kommunikálni komoly témáknak a vonatkozásában? F

Figyelt kérdés

Akiket foglalkoztatnak a komoly témák akár konspirációk/modern társadalmi problémák/vallás/jövőképek/filozófia/erkölcs stb írhatnak privátot főleg férfiak (a másik nem úgy is nem írna).

Vitatkozni közös igazságkeresésének a szándékaival 2 oldalú jóindulattal és érvekre racionális alapú hallgatással és megfogadással (tények megfogadása) egymás javára jó volna! A vitatkozás azért hogy az igazság kutattasson. Ha építő kritikát írok az nem negatív beszólás! És jó szándék miatt íródnak az építő kritikák hogy a másik fejlődne. Gazdálkodás rendszertől függetlenedés is potencionális téma vagy ha választasz valamit. Nem vagyok gonosz patkány aki ösztönből utálkozna ha nem vagy 1 tömeggyártott zombi! Ne csapondj ha írsz (sajnos a kon-teosokra néha igaz mert megijednek hogy hülének néznék őket) én nem néznék hülyének valakit ha érdeklődik a konspirációk iránt. Őszíntén írj és az őszínteséget tartsd fontosnak!

Segítőkészség erkölcs fontosak. Az igazságra nyitott illetők írhatnak. Platform váltás OK! Ha nem bulvár platform.! Jó volna alternatíva a GYIKre már rég keresek. "Underground" platform, kis fórum stb. is OK!. Internet privacy hardware és software oldalról is potencionális téma abban szerintem nagyon sokat tudnék segíteni. Más vagyok nem a többiek.! Érvekre laikusok tényfölárásaira ha olyanok hallgatnék.

2021. ápr. 21. 21:38
 1/10 anonim válasza:

Miért ne írna a "másik nem"? Mi nők hülyék vagyunk ehhez a témához és csak a műkörmös rovatban érezzük jól magunkat?

A gondolatmeneted és az óhajod nem rossz, de kissé zavartnak tűnik ez a leírás.

2021. ápr. 21. 21:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert nem tudnak érdemben hozzászólni 1 komoly témához. De ha mégis akkor írj. Azért is nem valószínű hogy írna a másik nem mert a nők alig írnak vissza.
2021. ápr. 21. 21:55
 3/10 anonim válasza:
Dobjál fel témát.
2021. ápr. 21. 23:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Itt nem csak privátban nem akarok fórumot csinálni. Aki akar írjon privátot.!
2021. ápr. 22. 00:14
 5/10 anonim válasza:
Nem szeretem a privátot. Én inkább fórumoznék.
2021. ápr. 22. 00:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert?
2021. ápr. 22. 00:39
 7/10 anonim válasza:

Mert ez a fórum itt erre való. A magánlevél csak kiegészítés.

Remélem azt is, hogy ez hasznos beszélgetés lesz, és akkor jó, ha más is látja.

2021. ápr. 22. 00:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem mert kérdésekre van és 1 hagyományos fórum olyan amiről te írtál ahol fölugrana a téma a topra ha van új válasz. Platformot is akarok változtatni...ha összejönnek többen privátban akkor lehetne közös chat szoba de ide fölösleges volna írkálni.
2021. ápr. 22. 00:58
 9/10 anonim válasza:
Igen, csak nem veled. A személyiséged már első olvasásra is ellenszenvet kelt.
2021. ápr. 28. 10:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor húzzál a kérdésem alól.
2021. ápr. 28. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!