Akarsz kommunikálni komoly témáknak a vonatkozásában? F
Akiket foglalkoztatnak a komoly témák akár konspirációk/modern társadalmi problémák/vallás/jövőképek/filozófia/erkölcs stb írhatnak privátot főleg férfiak (a másik nem úgy is nem írna).
Vitatkozni közös igazságkeresésének a szándékaival 2 oldalú jóindulattal és érvekre racionális alapú hallgatással és megfogadással (tények megfogadása) egymás javára jó volna! A vitatkozás azért hogy az igazság kutattasson. Ha építő kritikát írok az nem negatív beszólás! És jó szándék miatt íródnak az építő kritikák hogy a másik fejlődne. Gazdálkodás rendszertől függetlenedés is potencionális téma vagy ha választasz valamit. Nem vagyok gonosz patkány aki ösztönből utálkozna ha nem vagy 1 tömeggyártott zombi! Ne csapondj ha írsz (sajnos a kon-teosokra néha igaz mert megijednek hogy hülének néznék őket) én nem néznék hülyének valakit ha érdeklődik a konspirációk iránt. Őszíntén írj és az őszínteséget tartsd fontosnak!
Segítőkészség erkölcs fontosak. Az igazságra nyitott illetők írhatnak. Platform váltás OK! Ha nem bulvár platform.! Jó volna alternatíva a GYIKre már rég keresek. "Underground" platform, kis fórum stb. is OK!. Internet privacy hardware és software oldalról is potencionális téma abban szerintem nagyon sokat tudnék segíteni. Más vagyok nem a többiek.! Érvekre laikusok tényfölárásaira ha olyanok hallgatnék.
Miért ne írna a "másik nem"? Mi nők hülyék vagyunk ehhez a témához és csak a műkörmös rovatban érezzük jól magunkat?
A gondolatmeneted és az óhajod nem rossz, de kissé zavartnak tűnik ez a leírás.
Mert ez a fórum itt erre való. A magánlevél csak kiegészítés.
Remélem azt is, hogy ez hasznos beszélgetés lesz, és akkor jó, ha más is látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!