Ha a nő kezdeményez, akkor a férfi egyből elveszti a lehetőséget arra hogy küzdjön a nőért, és már nem is fogja annyira érdekelni?
4
Helyesen: a nő választ azok közül, akik érdeklődnek iránta.
Én többet biztos nem fogok kezdeményezni, ez már megvolt, kipipálva.
Szerintem ez egyáltalán nincs így. Rengeteg férfinak kifejezetten imponáló is egy kezdeményezni merő nő aki nem várja a sült galambot hanem lép.
Attól, hogy egy nő kezdeményez nem jelenti azt, hogy könnyű préda. Az ismerkedési fázisban attól még ugyanúgy zátonyra futhat a dolog, ha a férfiben csalódik a kezdeményező nő.
Ez másikért való küzdelem szerintem több értelmű dolog. Én azt a témát, hogy küzdök egy nőért úgy értelmezem, hogy pl képes vagyok leküzdeni 1-2 akadály mint pl a távolság, hogy ritkábban tudunk találkozni vagy várnom kell pár hónapot mert elutazott stb.
Az ismerkedés egy kölcsönös dolog. Nem arról szól, hogy a férfi megpróbálja mindenáron felszedni a csajt, hanem megismerik egymást és utána eltudják dönteni, hogy összeillenek vagy sem.
Én nem szeretem ha a nő kezdeményez. Akik ezt tették, mind nagyon könnyű préda volt.
Viszont azt szeretem, ha ad jeleket. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!