Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » A lányok miért nem akarnak...

A lányok miért nem akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Az ismerkedés kategória és a társkeresők és a többi használói nagy része férfiak. A lányoknak miért nincs igényük társat találni? Vagy ha van valószínűleg nem az interneten a helyett hol? Régebben is kérdeztem de újra fogalmaztam hogy a GYIK egyszerűbb biológiájú olvasói is megértenék de a kérdés lényege hasonló mint

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..

Azért most extra gondolkodást igénylene a kérdésem trollkodása. Hasznos érveket írjatok ha akarnak vagy nem akarnak ismerkedni annyira mint a férfiak mert szerintem 1 nagy részük nem akar azért a férfiaknak kevés a választék. MIÉRT nem?

2021. ápr. 21. 01:27
 1/10 anonim válasza:
A férfiak nagy része csak azért ismerkedik, hogy valakibe belegcizhessen. Azonban nőknek nincsenek heréik, amik folyamatosan termelik a cuccot és feszítik a prosztatádat, és kangörcsöt okoznak benned. A nőknek nincs ilyen. Ezért a nőknek sokkal mérsékeltebb az igénye a szexualitásra. Ez van. Szerintem az a megoldás, h a faszik dugják meg egymást. Ahogy sokan szokták is titokban, miközben nagy heterónak adják elő magukat.
2021. ápr. 21. 02:01
 2/10 anonim válasza:

Azért nem akarnak ismerkedni (nagy általánosságban a neten) mert az egyéb más népszerű platformokon tonnaszám kapják naponta az ajánlatokat/felkéréseket a fiúktól/férfiaktól.

Ezzel az egojuk is ki lesz polírozva, hisz a kis kutyuskák körbe lihegik őket naponta, némi punci reményében.

Na meg ugye szeretik játszani a jégkirálynőt, az elérhetetlen felsőbbrendű létformát.

2021. ápr. 21. 02:07
 3/10 anonim válasza:

A legtöbb el van szállva magától, miközben nem veszi észre, hogy semmivel sem több vagy jobb egy átlagembernél. A neten, ismerkedős oldalakon 1 nőre átlag 18 férfri jut egy tanulmány szerint, így az ő lehetőségeik szinte korlátlanok ismerkedés terén. Én viszont hagyom őket a francba, nem építgetem senki másnak az egóját és nem futom újra a felesleges ismerkedős köröket. Bele lehet unni a sok elutasításba és semmibe nézésbe.

Mindegyik a herceget várja, manapság már az átlag férfi sem tud labdába rúgni. Ez nem sírás-rívás volt, hanem a tényleges tapasztalatom, ez az én magánvéleményem volt, nem kötelező vele egyetérteni... sőt biztosan számos ember rá tud cáfolni.

2021. ápr. 21. 02:51
 4/10 anonim válasza:

Mivel jobban szeretjük látni kivel beszélgetünk hogy tetszik e egyáltalán.

Aki azt mondja nem számít a külső az hazudik.

Mellesleg magamból kiindulva azért sem válaszolok meg használom már ezeket az appokat sem, mert rohandtul unalmas hogy 5 perc után menjek fel ÉN hozzá, mint vmi ingyen k*rva hivatkozva arra h " a személyes találkozó híve vagyok" meg küldjek már egész alakos képet, aztán bugyiba meg bugyi nélkül... Komolyan mint az oviban. Akivel meg lehetne beszélgetni az meg eltűnik .

Sokszor semmi köze az " ego polírozáshoz"

2021. ápr. 21. 06:52
 5/10 anonim válasza:
Amikor legközelebb az utcán sétálsz vedd szemügyre kicsit alaposabbn a férfinépséget. Nézd meg hogy hogy néznek ki. Aztán próbáld beleképzelni magad egy nő helyébe és tedd fel a kérdést magadnak hogy akarnál-e te egy ilyen fickótól bármit is. Egy két lábon járó szarkupactól. A személyes ismerkedésnek megvan az az előnye hogy nem kell szarba lépned közben, viszont egy ilyen anonim oldalon szinte csak erre van esély. Kinek van ehhez kedve? Nyilván szeretne párt, társat találni szinte mindenki, de nem mindegy hogy milyet. Neked férfiként mindegy hogy milyen nő mellett ébredsz reggel? Egy csüngőhasú, szőröslábú, malacfejü, tejeszacskó mellű, primitív,tirpák nővel is kiegyezel? Vannak ilyen nők is, sokuknak párjuk is van, de a férfiaknál sokkal többen esnek ebbe a legalja kategóriába, akikre ha csak ránéz egy nő azonnal kiszárad a puncija. Namost itt ha ismeretlenül rádír valaki, elég nagy esély van rá hogy az illető ezt a kategóriát erősíti. Ha meg véletlenül nem akkor meg majd kiderül hogy az illető egy életképtelen, csóró, mentálisan beteg szerencsétlen. Személyes ismerkedésnél ezt is gyorsan ki lehet szűrni néhány jól irányzott kérdéssel. Szóval ne csodálkozz azon kérdező hogy sokan úgy vannak vele hogy kár beletenni az időt és az energiát a társkeresés ezen formájába.
2021. ápr. 21. 10:09
 6/10 anonim válasza:
Ezen az egész oldalon alig vannak nők. Aki annak írja magát, általában férfi. Ez elég ok erre a jelenségre.
2021. ápr. 21. 13:09
 7/10 anonim válasza:
Mert kilépnek az ajtón, és máris 20 pasit megfoghatnak maguknak, akkor miért itt nyavalyognának?
2021. ápr. 21. 19:00
 8/10 A kérdező kommentje:

"tonnaszám kapják naponta az ajánlatokat/felkéréseket a fiúktól/férfiaktól." Azért mert a férfiak többen vannak de a kérdés hogy miért.

"Mert kilépnek az ajtón, és máris 20 pasit megfoghatnak maguknak, akkor miért itt nyavalyognának?"

A társadalomban a férfiak aránya a nőkhöz nem 20:1. MIért akarnak kevesebben pár? Ha nem akarnának kevesebben nem kaphanának 20-at inkább 1t.

2021. ápr. 21. 20:04
 9/10 A kérdező kommentje:
3 igaz de érdekes hogy miért van úgy mert régen nem úgy volt vajon mi okozhatta...
2021. ápr. 21. 20:06
 10/10 Barnabas333 válasza:
Robert Merle védett férfiak...
2021. ápr. 21. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!