A lányok miért nem akarnak ismerkedni?
Az ismerkedés kategória és a társkeresők és a többi használói nagy része férfiak. A lányoknak miért nincs igényük társat találni? Vagy ha van valószínűleg nem az interneten a helyett hol? Régebben is kérdeztem de újra fogalmaztam hogy a GYIK egyszerűbb biológiájú olvasói is megértenék de a kérdés lényege hasonló mint
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..
Azért most extra gondolkodást igénylene a kérdésem trollkodása. Hasznos érveket írjatok ha akarnak vagy nem akarnak ismerkedni annyira mint a férfiak mert szerintem 1 nagy részük nem akar azért a férfiaknak kevés a választék. MIÉRT nem?
Azért nem akarnak ismerkedni (nagy általánosságban a neten) mert az egyéb más népszerű platformokon tonnaszám kapják naponta az ajánlatokat/felkéréseket a fiúktól/férfiaktól.
Ezzel az egojuk is ki lesz polírozva, hisz a kis kutyuskák körbe lihegik őket naponta, némi punci reményében.
Na meg ugye szeretik játszani a jégkirálynőt, az elérhetetlen felsőbbrendű létformát.
A legtöbb el van szállva magától, miközben nem veszi észre, hogy semmivel sem több vagy jobb egy átlagembernél. A neten, ismerkedős oldalakon 1 nőre átlag 18 férfri jut egy tanulmány szerint, így az ő lehetőségeik szinte korlátlanok ismerkedés terén. Én viszont hagyom őket a francba, nem építgetem senki másnak az egóját és nem futom újra a felesleges ismerkedős köröket. Bele lehet unni a sok elutasításba és semmibe nézésbe.
Mindegyik a herceget várja, manapság már az átlag férfi sem tud labdába rúgni. Ez nem sírás-rívás volt, hanem a tényleges tapasztalatom, ez az én magánvéleményem volt, nem kötelező vele egyetérteni... sőt biztosan számos ember rá tud cáfolni.
Mivel jobban szeretjük látni kivel beszélgetünk hogy tetszik e egyáltalán.
Aki azt mondja nem számít a külső az hazudik.
Mellesleg magamból kiindulva azért sem válaszolok meg használom már ezeket az appokat sem, mert rohandtul unalmas hogy 5 perc után menjek fel ÉN hozzá, mint vmi ingyen k*rva hivatkozva arra h " a személyes találkozó híve vagyok" meg küldjek már egész alakos képet, aztán bugyiba meg bugyi nélkül... Komolyan mint az oviban. Akivel meg lehetne beszélgetni az meg eltűnik .
Sokszor semmi köze az " ego polírozáshoz"
"tonnaszám kapják naponta az ajánlatokat/felkéréseket a fiúktól/férfiaktól." Azért mert a férfiak többen vannak de a kérdés hogy miért.
"Mert kilépnek az ajtón, és máris 20 pasit megfoghatnak maguknak, akkor miért itt nyavalyognának?"
A társadalomban a férfiak aránya a nőkhöz nem 20:1. MIért akarnak kevesebben pár? Ha nem akarnának kevesebben nem kaphanának 20-at inkább 1t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!