Mikor viselkedik úgy valaki, mintha össze akarna jönni egy fiúval?
Van egy lány barátom, nekem tetszik, de ő mindig is azt mondta, hogy nem érez irántam semmit csak barátságot. Viszont gyakran félreérthetően viselkedik. Van hogy szájra ad puszit, volt már hogy meg is csókolt, van hoy megfogja a kezemet, szeret ölelgetni és hasonló.
De ha nem érez irántam semmit, akkor minek viselkedik így? Talán bizonytalan magában, esetleg valami régebbi sérelem miatt nem mer lépni?
4. Leírta,de az a baj,hogy nem kell ennyire elítélni őket ezekkel a szavakkal. Nem igaz így teljesen,amit leírt.
De a mondás úgy szól,hogy mikor a nők szórakoznak a férfiakkal,hogy nekik izmos pasi kell,és aki nem az,az rájuk se nézzen,akkor a konditeremben az a válasz jön,hogy kihasználni jó lesz őket. :)
Itt persze megjegyezném,hogy sok dolog számít,de itt most a majom szinten lévő ösztön p típusról van szó. A majom értelmes,nem ezt a szót kellett volna... De az ösztön p alatt pedig nem azt értem nyilván,hogy rossz lenne,hogy vannak ösztöneink.
A gáz az,ha egyszerű,mint a vasszög,és játszik... Szüksége van arra,hogy játszon,mert gyenge. Azt hiszi,hogy majd így mindent megkap. Azt gondolja,hogy felnőtt tigris,miközben foga még nincs. Nem harap,hanem szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!