Akarhat-e bármi mást barátságon kívül az a férfi,aki az alábbiak szerint viselkedik velem...?
- Elég sok szaron megyek keresztül, tudja jól, nincs nap, hogy ne mondaná el, hogy mennyire felnéz rám, tisztel, becsül.
- jelenlegi házassága konkrétan úgy néz ki zátonyra futott, velem beszéli meg ezeket is, elmondása szerint én tartom benne a lelket és a gyerekek
- mikor a felesége nincs otthon( bár ,ha otthon van se beszélnek, csak a felesleges viták elkerülése érdekében) van, hogy 6-7 órákat beszélünk telefonon... mindenről eltudunk beszélgetni.
- volt, hogy telefonáltunk és közben nézegette a képeimet az egyik közösségi oldalon, majd mondta, hogy nagyon várja már, hogy találkozzunk, mert tökre más hangot társítana, ehhez az angyali archoz, külsőhöz és egyre jobban érdekli, hogy ez , hogy néz majd ki személyesen..
- a felesége, nagyon keveset van otthon, ekkor van, hogy mielőtt felhívna, zenél, énekel, mindig kikéri a véleményemet.
- egyik nap megosztottam egy idézetet, történetben..(majd privát üzenetben ennyit írt..: imádom az idézeteidet❤️)
- elmondta, hogy durva, hogy ennyi mindenben hasonlítunk és mennyi közös van bennünk, nem is gondolta volna..(kaja, gondolkodásmód, és egyebek..)
Hozzátenném én nem akarok semmit tőle, épp mindennap abban igyekszem támogatni, hogy rendeződjön a helyzet a feleségével.
De kellemetlenséget sem akarok, hogy vak legyek és ne tűnjön fel, hogy Ő amúgy nem csak ... barátkozni akar.
Én látok bele többet vagy más is ezt gondolná?
Természetesen, megvan a forgatókönyv és az, hogy mit mondok,ha már nagyon egyértelmű lenne a helyzet...csak szerettem volna kikérni más emberek véleményét is..
Tehát önző vagy és még büszke is rá, ha pedig majd "rád kattan" eldobod...pedig te magad stuffolod a felesége ellen és marod el a családjától.
Szép kisanyám, grat! Nőként mondom, hányok az ilyen beképzelt pics.áktól akik azthiszik mindenkivel kedvükre szórakozhatnak, következmény nem számit, fő, hogy "ők" jól érezzék magukat, míg a másikat hülyítik.
🤣🤣🤣
Barátkozni akar..
Addig amíg meg nem unja, hogy nem állsz meg neki.
Aztán majd lesz másik, aki megsajnalja, és segítenie akár neki...
Ez troll kérdés vagy tényleg létezik ilyen naiv ember vagy csak tetteted?
Zátonyra futott házasságú férfival beszélgetsz 6-7 órákat aki a képeid alapján elmondja, hogy alig várja hogy találkozzatok? És szerinted csak barátkozni akar?
A vak is látja hogy nem. És te is nagyon jól tudod.
Dugjatok egy jó nagyot, mit kerülgetitek itt egymást.
Aztán utána tisztábban fogtok látni, lekerül a cukormáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!