A gyik ismerkedes kategoriajaban a nagy tobbseg ferfi amit a privatok szama is bizonyit ami a kovetkezo problemat generalja?
Szoktam olvasni posztokat, amiket amerikaiak írnak. Ott tényleg látom, hogy sokan nem képesek egy kib.szott vesszőt tenni, és egyből félre lehet érteni amit írnak. Szóval annyiban igazad van, hogy nyugatabbra jellemzőbb a vessző hiánya. Mindazonáltal, ha nem használsz egyáltalán vesszőt, azzal csak azt bizonyítod, hogy az IQ-d szobahőmérséklet alatti.
És valószínüleg pontosan ezért nem méltatnak válaszra a nők/lányok
Kérdező, én értettem, amit írtál és kérdeztél, de elég nehéz kibogarászni, és nem azért, mert itt mindenki hasonló a funkcionális analfabétákhoz. A magyar helyesírást használjuk többé-kevésbé, minden vesszőkkel és ékezetekkel íródott, nyomtatott formátumban és online felületen egyaránt. Az más, hogy van egy tendencia, az egyszerűségre, gyorsaságra törekvés online gépelésnél, a privát beszélgetésekben ezt nyugodtan lehet, ha mindkettőtöknek megfelel. De haragudni mindenkire itt, szerintem abszurd.
A nyugati írásmódok használnak vesszőt, mindenhol a nyelv saját szabályait alkalmazzák.
Annak örülök, ha azóta kaptál választ. 😀
/Szóval nőt akarsz,de nem repülnek rád?Nem is értem miért😂/ Es a hasonlo valaszokkal bofogtek rengetegen /nyomorult/ stb. Valoszinuleg a hasonlo valaszokat tipikusan az a fajta ferfi szokta irni aki olyan szinten ki van ehezve hogy tarsasagot kapjon a masik nembol hogy /holgy/ es stb. szavakat irnak es irgalmatlan modon alazkodnak es kenyszeresen poenkodnak es ironiaskodnak mert annyira nincs sikeruk /egyreszt mert a ferfiak tobben vannak az oldalon masreszt TALAN mert /nyomorok/ de az igazabol nem kizaro ok mert valaki inkabb valaszolna nekik mint valakinek aki nem ir vesszot/. Regen olyat talan SEHOL nem lattam vagy nagyon ritkan hogy eroltetve poenkodva irgalmatlan modon alazkodva holgy szot hasznalva alazkodva kuncsorognak az ironikus mondataikkal az ismerkedos kerdesek alatt /amiket lany irt ki/ amit folosleges tagadni mert hemzseg az olyan irasoktol a kategoria. Regen olyan alazkodos es kiehezett stilusban irt irasokat nem olvastam. De nekem volt irkalva rengeteg bofoges mint a tied 22-es. / 2/17 anonim válasza:
Egyem a kicsi szíved, kedves Kérdező, Veled tényleg olyan lehet ismerkedni, mintha üvegcserepeken táncolna az ember...😆 Vagyis nagyon meg kell válogatni, mit írunk/mondunk és azt hogyan kommunikáljuk feléd./ es hasonlo kommentektol es alazatos holgyezesektol hemzsego kategoriat kialakito kiehezett ferfiak tamadtak meg engem azert mert nem tagolok szoveget es roviditek es nem irtam vesszot. Melyik a szanalmas? Azt nem kerdezem hogy melyik a szanalmasabb mert nem szanalmas ha valaki nem ir vesszot es ir valami hasonlot mint hogy /F-ek/. A kulombseg koztem es a kiehezett nemnormalisok kozott akik mentalis betegek hogy en alternetivat keresek. De segito valasz mennyi erkezett?
Nem a vesszők hiánya a baj, hanem hogy úgy fogalmazol, mint egy hisztériás 8 éves. Nagy levegő, spell check. Es ne próbálj már nem létező idegen szavakat használni, mert nevetséges.
Mi az a decentral? Mert ebben a kontextusban ennek nincs értelme.
Amúgy analfabéta a Wikipédia szerint : az analfabetizmus az írástudás hiányát jelenti, azt, hogy a felnőtt egyén nagyon rosszul, vagy egyáltalán nem tud se írni, se olvasni.
(Azért wikit idézem, mert szemléltető, nem száraz definíció)
Ezek szerint itt eddig egy analfabéta volt, az pedig te vagy.
Ülj le kisgyerek, intő, egyes, megbuktál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!