Lesz valaki a lolos duom/simpem?:3
Figyelt kérdés
Sziasztok én játszok a league of legends játékkal és nagyon szeretek játszani vele. A gond csak az hogy nincs kivel és nincs skinem sem. Szóval ha egy simp vagy akkor írj privibe és játszhatunk együtt. Na meg ha gazdag vagy akkor marching skinünk is lesz. <3 uwu2021. márc. 30. 15:45
11/14 anonim válasza:
Na ezért örülök, hogy a gimi elején a gamer helyett inkább a kocsmázós társasághoz csapódtam. :D
2021. márc. 30. 19:07
12/14 anonim válasza:
Játszottam már csajokkal diasként. Mindegyik bronz v silver volt, only support egy női karakterrel, sikítozva a mikrofonba. A halál fizetne azért hogy így megszívjam megint és szét feedeljen mindenkit.
2021. márc. 30. 19:38
13/14 anonim válasza:
Az Uwu/Owo a kínos emberek ismertetőjegye, az ilyenektől jobb, ha távol tartja magát az ember, ha nem akar cringelni nagyon.
2021. márc. 30. 19:47
14/14 anonim válasza:
Az uwu nagyon aranyos
2021. márc. 30. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!