Lesz valaki a lolos duom/simpem?:3
Figyelt kérdés
Sziasztok én játszok a league of legends játékkal és nagyon szeretek játszani vele. A gond csak az hogy nincs kivel és nincs skinem sem. Szóval ha egy simp vagy akkor írj privibe és játszhatunk együtt. Na meg ha gazdag vagy akkor marching skinünk is lesz. <3 uwu2021. márc. 30. 15:45
1/14 anonim válasza:
na megy a kislány kurvulás skinekért :D
2021. márc. 30. 15:54
2/14 anonim válasza:
Nem nem. Itt nem veszel meg senkit egy uwu-val.(Csak ha tényleg rohadt szép vagy.)
2021. márc. 30. 16:03
3/14 anonim válasza:
90%-ban biztos vagyok benne, hogy a kérdező férfi.
2021. márc. 30. 16:04
4/14 anonim válasza:
Egy nudeot kérek és még egy uwu-t és nyomhatjuk.
2021. márc. 30. 16:05
5/14 anonim válasza:
Ha a barátnőm lennél, esetleg. De mivel:1. csak egy trollkodó kisfiú vagy, ez lehetetlen. 2. még ha valójában csajszi lennél, akkor meg én lennék túl ronda neked. Szóval ezt buktad
2021. márc. 30. 16:32
6/14 anonim válasza:
Tesó! Ha valóban loloznál, akkor tudnád, hogy egy vérbeli league playert nem a testeddel vásárolhatsz meg, hanem ha azt hazudod, hogy tudod boostolni. Na leírom hogy lenne sikered egy hasonló kérdéssel: Sziasztok! Vannak itt olyan fiúkák, akik silverből/goldból gyorsan akarnak climbeolni? Diamond smurf vagyok, de kezdtem egy kis accountot és unalmas egyedül játszani. Ha valaki szívesen jönne, pár skinért cserébe szívesen kihúzom elohellből ;) uwu
Na ez már egy csábítóbb ajánlat
2021. márc. 30. 16:45
7/14 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor Riven skinért kihúzlak goldba. Ha férfi, akkor a Riven skin mellé kell egy Vlad skin is.
2021. márc. 30. 17:51
8/14 anonim válasza:
otp yuumi keresi párját duo topra
2021. márc. 30. 17:58
9/14 anonim válasza:
valaki felvilágosítana, mi az, hogy uwu?
2021. márc. 30. 18:52
10/14 anonim válasza:
Az uwu az ilyen japán animés cucc. Ha valaki azt mondja, hogy uwu, az cuki. A simpelés szimbóluma. A simpek olyan emberek, akik mindent megtennének egy szép lány kegyeiért(vagyis léteznek igazából lány simpek is, de inkább kanok). Tehát a simpek azok pl, akik a női twitch streamereknek pénzt donatelnek, papucsok.
2021. márc. 30. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!