Ha egy lánnyal nagyon jól elbeszélgetek 2 hete mikor érdemes átvinni a dolgot élőbe?
Ennyi idő után érdemes felvetni egy normális randiötletet. Például ha van lehetőségetek, menjetek biciklizni egy közeli parkerdőbe v sétáljatok egyet (kezeitekben 1-1 kávé/tea), esetleg kiránduljatok egy közeli helyre. Járvány idején csak ilyen "zöld" programötleteket tudok javasolni.
(Remélem, egyikőtök se betegszik le előtte... ne haragudj, csak pont így voltam, mint Ti, elhívtam a nőt randira, de előtte lebetegedett... és alapból óvatosan kezdett közeledni felém, de a betegsége távol sodort és már nem is beszélünk... sokszor gondolok Rá, és próbáltam küzdeni érte, de... még mindig szomorú vagyok miatta. Elnézést, hogy így kiöntöttem a szívem. Én 36/F, Ő 42/N)
Eleinte mindketten visszafogottak voltunk és már ott tartunk hogy bármiről egy kis regényt írunk a másiknak és rengeteg mindent tudunk egymásról.
Már volt szó potenciális randi programokról is.
Egyre feltünőbben flörtöl és nem titkolja hogy nagyon megbizik bennem és rendkivül szimpatikus vagyok számára.
Már így gondolkozom hogy tényleg tovább kellene vinnem a dolgot.
Nyugodtan kezdeményezz randit, ha ilyen intenzíven, ill. ilyen jól állnak a dolgaitok.
Én 2,5 hét után találkoztam egy férfivel hasonló szitu után, ennek már 2,5 hónapja és még tart. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!