29 èves fiù vagyok, sajnos szex függő vagyok, lenne itt holgy aki szivesen beszelgetne itt errop velem? esetleg hasonlò tapasztalatpkkal
Volt egy időszak amikor én is szex függő voltam, de én idővel le tudtam higgadni.
24L
Jaja, feleség kell, az leszoktat. A szexrol nem de a vele való szexről biztosan :D Én is szexfüggő vagyok de szeretek az lenni. Imádom a formás de vékony női vonalakat, és az orgazmusuk átélésének hangját.Eszem ágában sincs leszokni róla :D. A nő a legvonzóbb az egész létezésben. Ha jól belegondolunk, a férfiak jóformán mindent miattuk tesznek. Akkor is amikor azt hiszik hogy nem.
Szerintem mindenki függője valaminek csak nem is figyel oda rá mert tök természetes számukra. Van aki ugye a szex, aztán az alap dolgok mint drog, pia, kaszino, dohányzás, de jöhetnek ide még a pénz, luxus, márkák, adrenalin,munka, koffein,vásárlás, stressz, stb.. Az ember valahogy alaptermészetében szeret függni és keresi a függési lehetőségeket.
A rendszer meg eléd is enged mindent amire függenni lehet, látszat tiltásokkal fűszerezve.
Lehet hogy nem élek majd 90 évet csak 70et, de legalább nem azzal töltöttem azt az időt hogy mindennek ellenálltam meg mindenről leszoktam. Csak is a mértékletességre kell figyelnem, mondjuk a szexnél nem megy de minden másnál igen :D
Szóval csinálj amit akarsz de a te legnagyobb problémád elsőkörben a kielégületlenség. Nő kell olyan aki maga is nagyobb étvágyú. :D.... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!