Környezetvédő lánnyal hol lehet ismerkedni?
Nagyon figyelek rá, hogy kevés legyen az ökológiai lábnyomom, pl. amikor vp44-es adagolós autóm légtelenítem én azt a 4 deci üzemanyagot is elteszem és késöbb petroleummal keverem majd visszatöltöm a kocsiba, sajnos , igen dízelel járok mert trélerezek és annál hatékonyabb jelenleg nincsen.
Számomra fontos, hogy a csaj ne legyen pazarló, gondolja át , hogy minek mi lesz a következménye, szexben is, tehát fogamzásgátlás fontos, de én óvszert nem használok se nem papírtörlőt , fürdeni napi egyszer szoktam, az is zuhanyzás, de szex elött, tehát utána nincs fürdés! Így kénytelen lenyelni a csaj, ez miatt sosem hosszú távú egy kapcsolatom sem. Nagyon környezetvédő vagyok.
Hol ismerkedhetnék ?
"kevés legyen az ökológiai lábnyomom"
"dízelel járok "
"kénytelen lenyelni a csaj, ez miatt sosem hosszú távú egy kapcsolatom sem. Nagyon környezetvédő vagyok."
Ahaaaaaaaaa ooookkkééé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!